Champions League: Τιτανομαχία στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»

Οι δυο ομάδες θέλουν να πάρουν το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του «Γουέμπλεϊ», στον οποίο έχει ήδη προκριθεί η Ντόρτμουντ, με δυο νίκες (1-0 και 0-1) επί της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Μαδριλένοι μετρούν δώδεκα νίκες στις προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων, ενώ οι Βαυαροί έντεκα. Επίσης, τέσσερα ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 43-41 υπέρ των «μερένχες». Οι δυο ομάδες έχουν κατακτήσει συνολικά 20 τίτλους στη διοργάνωση. Η ισπανική ομάδα έχει 14 τίτλου και

η γερμανική έξι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να παραταχθεί με τον Λούνιν στην εστία και τους Τσουαμενί και Ρούντιγκερ στο κέντρο της άμυνας. Οι Μεντί και Καρβαχάλ θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ. Στην τετράδα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Βαλβέρδε, Καμαβινγκά, Κρόος και Μπέλιγχαμ, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελούν οι Ροντρίγκο και Βινίσιους.

Από την άλλη πλευρά, η Μπάγερν Μονάχου θα παραταχθεί με τον Νόιερ στην εστία και τους Ντάιερ και Ντε Λιχτ στο κέντρο της άμυνας. Οι Μαζραουί και Κίμιχ θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Γκορέτσκα και Λάιμερ στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Σανέ, Μίλερ και Μουσιάλα θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Κέιν στην κορυφή της επίθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα