EA: Τα remaster του Command & Conquer δεν θα έχουν microtransactions

Μπήκε η καρδιά μας στη θέση της.

Μέσω ενός thread στο Reddit πληροφορηθήκαμε ότι τα remaster του Command & Conquer που ετοιμάζει η EA δεν θα έχουν microtransactions.

H εταιρεία ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ότι, στα πλαίσια του εορτασμού των 20 χρόνων του franchise το 2020, ετοιμάζεται να φέρει remaster όλων των C&C τίτλων στους fans. Φυσικά και ο κόσμος, γνωρίζοντας ότι η EA μπορεί πολύ εύκολα να σου την φέρει, έσπευσε να

ρωτήσει τους developers αν θα υπάρχουν microtransactions και ευτυχώς ο Jim Vessella μας καθησύχασε άμεσα.

Το thread του Reddit δεν περιείχε βέβαια περαιτέρω πληροφορίες, καθώς βρισκόμαστε ακόμα πολύ μακριά από τα remasters, αλλά ο Vessella έσπευσε να ρωτήσει το κοινό τι θα ήθελε να δει σε αυτά.

Τουλάχιστον μας πέρασε γρήγορα ο πονοκέφαλος για το φλέγον ζήτημα των μικροσυναλλαγών και θα μπορούμε να κοιμηθούμε σχετικά πιο ήσυχοι τα βράδια.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece6 ερωτήσεις που θα ήθελες να κάνεις στους νικητές του Red Bull Escape RoomGameshow Cyprus 2018: Το απόλυτο eSports & gaming event για πρώτη φορά στην Κύπρο!Τα πρώτα 10 λεπτά του Sinner: Sacrifice for Redemption

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα