Oλυμπιακός: Αυτόν θέλει στην ενδεκάδα ο Μεντιλίμπαρ

Οι «ερυθρόλευκοι», κέρδισαν εύκολα στη Λαμία, έκαναν rotation και μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Super League, στρέφοντας πλέον το βλέμμα στο ματς της Πέμπτης, για τα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League, απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Ο

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, δεν θα έχει στο συγκεκριμένο ματς στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ντανιέλ Ποντένσε. Η απουσία του Πορτογάλου είναι ένα σημαντικό πλήγμα, ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση του να βλέπει σε πολύ καλή κατάσταση τον Στέβαν Γιόβετιτς.

Ο Μαυροβούνιος, μετά το γκολ που πέτυχε στη μεγάλη ανατροπή επί της Μακάμπι, εμφανίζεται αναγεννημένος και ήταν από τους κορυφαίους στη νίκη της Φθιώτιδας.

Έτσι, απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, μπορεί να διατηρηθεί στην ενδεκάδα, έστω και αν δεν μπορέσει να παίξει τον αγαπημένο του ρόλο, πίσω από τον φορ, μια και μπορεί να προτιμηθεί τριάδα Έσε, Όρτα και Τσικίνιο στο κέντρο.

Μία σκέψη είναι να αγωνιστεί στην αριστερή πλευρά της επίθεσης, στη θέση του Ποντένσε, όπου υπάρχει όμως και ο Μασούρας.

Από εκεί και πέρα, για τη θέση του τερματοφύλακα, προβάδισμα έχει ο Τζολάκης, ενώ οι Κάρμο και Ορτέγκα αναμένεται να επανέλθουν στην ενδεκάδα, έχοντας μείνει εκτός από το τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Στη Φθιώτιδα, δεν έπαιξε ούτε και ο Φορτούνης, που είναι διαθέσιμος εν όψει Φενέρ, ενώ επανέρχεται και ο Αλεξανδρόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα