ΑΕΚ: Χωρίς Νεντελτσιάρου με Απόλλωνα

ΑΕΚ: Χωρίς Νεντελτσιάρου με ΑπόλλωναgvasilioΣάβ, 12/12/2020 - 19:57

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Ιονούτς Νεντελτσιάρου στην ΑΕΚ, με τον Ρουμάνο να μένει εκτός αποστολής. Επιστρέφουν Λόπες και Μπακάκης.

Τις υπηρεσίες του Ιονούτς Νεντελτσιάρου θα στερηθεί ο Μάσιμο Καρέρα στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα

Σμύρνης στη Ριζούπολη

Ο Ρουμάνος αμυντικός ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω μιας ενόχλησης που ένιωσε στον δεξιό δικέφαλο στο ματς με τη Λέστερ, ενώ θυμίζουμε πως ενοχλήσεις είχε νιώσει και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όταν και είχε αντικατασταθεί. 

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Στην αποστολή επιστρέφουν οι Λόπες και Μπακάκης, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

 

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης #apolaek #aekfc #aekfcseason2020_21 #aekfamily #slgr #slgrinterwetten

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Ιονούτς Νεντελτσιάρου στην ΑΕΚ, με τον Ρουμάνο να μένει εκτός αποστολής. Επιστρέφουν Λόπες και Μπακάκης. Article publish on Σάβ, 12/12/2020 - 19:57 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα