ΑΕΚ: Θέλει να κάνει ότι και πέρυσι στα play off!

H AEK θα ξεκινήσει τον μίνι-μαραθώνιο των play off της Super League, με ταξίδι στη Λαμία, εκεί που θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα! Η ομάδα της Φθιώτιδας, στην πρώτη της παρουσία στα Play off, φιλοδοξεί να έχει καλή παρουσία, συγκεντρώνοντας όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί.

Η

ομάδα του Αλμέιδα θα φιλοξενήσει τη δεύτερη αγωνιστική τον Ολυμπιακό, έπειτα θα κοντραριστεί με Παναθηναϊκό εκτός ΠΑΟΚ εντός, Άρη εντός. Η «Ένωση» θα κλείσει με τη Λαμία εντός έδρας, με τη φιλοδοξία, μέχρι τότε να έχει συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς που θα την βοηθήσουν να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ, όπως και πέρυσι, μπαίνει στα Play off με 59 βαθμούς. Ο Αλμέιδα, γνωρίζει τι περιμένει από αυτά τα παιχνίδια και θέλει να ετοιμάζει την ομάδα του κατάλληλα ώστε να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα, για δεύτερη διαδοχική φορά!

Την περασμένη σεζόν, η ΑΕΚ μπήκε στα πλέι οφ, με 59 βαθμούς, έχοντας σκοράρει 51 γκολ και ολοκλήρωσε με 83 βαθμούς και 69 γκολ υπέρ 17 κατά (+52 διαφορά)

Την σεζόν 21/22 οι «κιτρινόμαυροι» εκκίνησαν από την τρίτη θέση τη διαδικασία των πλέι οφ με 42 γκολ ενεργητικό και 28 παθητικό(+14) , όμως τερμάτισαν στην πέμπτη θέση με 56 βαθμούς και τη διαφορά των γκολ στο +14 (56-42)

Το 2020/2021, βρήκε την ΑΕΚ στην τρίτη θέση με 48 βαθμούς και 41 γκολ υπέρ 29 κατά. Τελικά, μετά το πέρας των πλέι οφ, η ΑΕΚ έπεσε μια θέση έχοντας 60 βαθμούς με 53 γκολ υπέρ και 45 κατά,

Την πρώτη σεζόν των πλέι οφ, ξεκίνησε από την τρίτη θέση με 51 βαθμούς. Η ΑΕΚ είχε σκοράρει 42 γκολ και είχε δεχτεί 22 στην κανονική διάρκεια και ολοκλήρωσε στην τρίτη θέση με 69 πόντους, 59 γκολ υπερ και 32 κατά.

Keywords
Τυχαία Θέματα