Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές του GTA 6

Η Rockstar Games παρουσίασε τελικά το GTA 6 πέρυσι, αποκαλύπτοντας δύο πρωταγωνιστές: Lucia και Jason. Από τότε, οι μεγαλύτεροι διαδικτυακοί ντετέκτιβ όλων των εποχών, οι gamers, προσπαθούν απεγνωσμένα να συμπεράνουν ποιος υποδύεται το ζευγάρι των χαρακτήρων. Φυσικά, υπάρχουν πολλές θεωρίες, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων αρκετά πειστικών. Αυτό που έχουμε σήμερα δεν είναι άλλη μια θεωρία, αλλά μια γνήσια αναφορά από τον LegacyKillaHD, έναν YouTuber με πάνω

από 700.000 συνδρομητές και ο οποίος είναι γνωστός στην κοινότητα του GTA.

Σε ένα νέο βίντεο στο YouTube, ο LegacyKillaHD ισχυρίζεται ότι ο Manni L. Perez ενσαρκώνει τη Lucia. Αυτό το όνομα δεν θα είναι γνωστό στους οπαδούς του GTA, αλλά η φωνή μπορεί να είναι. Ο Perez έχει δώσει φωνή σε μερικούς μικρούς χαρακτήρες στο GTA Online. Πέρα από αυτό έχει δουλέψει στα Jessica Jones, Law & Order, Blindspot, Click Next to Continue και σε διάφορες άλλες τηλεοπτικές σειρές και σε μερικές ταινίες. Δεν έχει δουλέψει ποτέ σε βιντεοπαιχνίδια όμως πέρα από τους μικροσκοπικούς ρόλους που είχε στο GTA Online.

Η Rockstar Games συνήθως επιλέγει λιγότερο γνωστούς ηθοποιούς για τους διάφορους ρόλους της, ειδικά λιγότερο γνωστούς στο χώρο των βιντεοπαιχνιδιών. Για το σκοπό αυτό, ο Perez πληροί τα κριτήρια.

Εν τω μεταξύ, υποστηρίζεται ότι ο Jason θα ενσαρκωθεί από τον Dylan Rourke, ο οποίος επίσης δεν είναι πολύ γνωστός και δεν έχει εργαστεί ποτέ στο χώρο των βιντεοπαιχνιδιών. Είχε εμφανίσεις ενός επεισοδίου στο Modern Family και στο Grey’s Anatomy, οπότε οι οπαδοί του GTA μπορεί να αναγνωρίσουν το πρόσωπό του από αυτό. Πέρα από αυτό, η καριέρα του αποτελείται κυρίως από μικρότερα έργα ή μικρότερους ρόλους σε μεγαλύτερα έργα.

Δεν ξέρουμε αν όλα αυτά είναι αλήθεια ή όχι. Η εν λόγω πηγή έχει αποδειχθεί αξιόπιστη στο παρελθόν, αλλά έχει πέσει και έξω. Για να είμαστε δίκαιοι όμως, αυτό ισχύει λίγο πολύ για σχεδόν κάθε εσωτερικό ή διαρροή, επειδή μερικές φορές οι άνθρωποι τροφοδοτούνται με λανθασμένες πληροφορίες από κακές πηγές, αλλά και επειδή τα πράγματα αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου. Με άλλα λόγια, πάρτε τα πάντα εδώ με επιφύλαξη. Σε αυτή την περίπτωση, αν αυτές οι πληροφορίες είναι ακριβείς, δεν πρόκειται να αλλάξουν, καθώς η Rockstar Games δεν πρόκειται να επαναπροσδιορίσει κανέναν από τους δύο ηθοποιούς σε αυτό το σημείο του έργου.

Μιλώντας για τη Rockstar Games, δεν έχει σχολιάσει αυτή τη φήμη ή τις εικασίες που έχει δημιουργήσει. Δεν υποψιαζόμαστε ότι αυτό θα αλλάξει για μια χούφτα λόγους, αλλά αν αλλάξει, θα φροντίσουμε να ενημερώσουμε το ρεπορτάζ αναλόγως.

Πηγή: comicbook.com

Keywords
Τυχαία Θέματα