Αν ο Άμραμπατ δεν θέλει ΑΕΚ, τότε δεν τον έχει ανάγκη και η ΑΕΚ (vids)

Η καθημερινότητα στην ΑΕΚ δεν μπορεί να είναι ποτέ ήρεμη, σπανίως επικρατεί ησυχία, εντός και εκτός γηπέδου. Πάντα θα υπάρχει κάτι για να συζητάει ο κόσμος της Ένωσης, το κλαμπ γενικότερα, αλλά και οι παίκτες της.

Η Κυριακή θεωρητικά θα ήταν μια ήρεμη μέρα για το κλαμπ και τον κόσμο του. Η ομάδα έχει ρεπό, μεταγραφικά θέματα δεν υπάρχουν, το θέμα του προπονητή πηγαίνει πίσω, η σφαλιάρα από τον ΠΑΟΚ έχει απομακρυνθεί από το μυαλό των περισσότερων,

οπότε δεν υπήρχε κάτι που να σου έδειχνε ότι θα υπάρξει κάτι που θα ταράξει αυτή την ηρεμία.

Ήρθε όμως ο Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος από την Ολλανδία όπου βρίσκεται για να περάσει το διήμερο ρεπό του, φρόντισε να δώσει λόγο να ασχοληθεί ο κόσμος της ΑΕΚ και το διοικητικό κομμάτι με τα όσα είπε.

Nordin Amrabat wil graag weer terug naar Nederland en heeft ook een club op oog

“Als Jordy kijkt, hij mag me bellen” pic.twitter.com/iyIrXTNETw

ESPN NL (@ESPNnl) March 27, 2022

Ο Μαροκινός έχει κάθε λόγο να πιστεύει και να λέει ότι θέλει, όπως επίσης και να βρίσκεται όπου θέλει. Θέλει να φύγει να πάει στην Ολλανδία αν και έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ; Ας πάει. Αφού πρώτα όμως βρει την άκρη και ικανοποιήσει την ομάδα του.

Ο Άμραμπατ και ο κάθε Άμραμπατ έχει δικαιώματα, αλλά έχει και υποχρεώσεις. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν κάνει σε καμία ομάδα χάρη για αγωνίζεται γι’ αυτήν. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν είναι πάνω από καμία ομάδα. Δεν αποτελεί εξαίρεση ο Μαροκινός. Η ΑΕΚ κανονικά θα έπρεπε να ασχοληθεί σοβαρά με τα όσα είπε ο Άμραμπατ, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα το κάνει. Θα φανεί στην πορεία. Αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως μιλάμε για έναν άνθρωπο που αποτελεί τον πέμπτο αρχηγό της ΑΕΚ στη φετινή σεζόν και που τον έκαναν οι υπεύθυνοι που τρέχουν το κλαμπ. Ο ίδιος μ’ αυτά που είπε είναι σαν να λέει: “εγώ κοιτάζω την πάρτη μου και δεν με νοιάζει η ΑΕΚ ούτε και οι στόχοι της”.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην ιστορική της έδρα, τη Νέα Φιλαδέλφεια και την “Αγιά Σοφιά” και ιδανικά οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ της ή και που πιθανότατα θα έρθουν το προσεχές καλοκαίρι θα έπρεπε να… παρακαλάνε να ανήκουν σ’ αυτό. Αν ο Άμραμπατ και ο κάθε Άμραμπατ δεν θέλει μία φορά να βρίσκεται στο κλαμπ, για τους δικούς του προσωπικούς λόγους, τότε η ΑΕΚ θα έπρεπε να μην θέλει δέκα. Δεν γίνεται να φοράς της φανέλα της ΑΕΚ και να βάζεις τον εαυτό σου πάνω από την ομάδα. Δεν υπάρχει σεβασμός.

Δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου αν ο Άμραμπατ στο τέλος της σεζόν φύγει, εφόσον βρεθεί τρόπος. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να αντικαταστήσουν τον Μαροκινό, ο οποίος εδώ που τα λέμε δεν έχει προσφέρει και τίποτα ιδιαίτερο σύμφωνα με τους αριθμούς του.

Ο 34χρονος εξτρέμ με τα όσα δήλωσε άνοιξε ουσιαστικά την πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ. Το θέμα είναι τι θα πράξει το κλαμπ από εδώ και στο εξής. Η “Αγιά Σοφιά” αποτελεί τεράστιο δέλεαρ και για τους παίκτες της Ένωσης, αλλά και για τον προπονητή που θα έρθει. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν στα χέρια τους ένα πολύ δυνατό χαρτί και θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να το αξιοποιήσουν προς όφελος της ομάδας. Και του κόσμου της.

Keywords
Τυχαία Θέματα