Απομένουν 6 τελικοί για τον Παναθηναϊκό

Οι πράσινοι θέλουν να συνεχίσουν τις θετικές τους εμφανίσεις και έχουν σαν στόχο το “έξι στα έξι” , στα ματς που έχουν απομείνει.Έξι τελικοί που θα κρίνουν τη μάχη του τίτλου. 


Ο πρώτος από αυτούς είναι κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία πλήγωσε το τριφύλλι στον αγώνα που έγινε στη Λεωφόρο στις 17 Φλεβάρη για την κανονική περίοδο, καθώς του στέρησε δύο ολόκληρους βαθμούς. 


“Όποιος καεί με το χυλό φυσά και το γιαούρτι” λέει μία σοφή παροιμία. Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ πριν από δυο μήνες υποτίμησε τη Λαμία

και το πλήρωσε ακριβά, όμως, πήρε το μάθημα της και γνωρίζει τι πρέπει να κάνει, ώστε να πάρει την ερχόμενη Κυριακή τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. 


Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι ξεκινά σήμερα στο Κορωπί και στην προπόνηση αναμένεται να λάβει μέρος ο Γιάννης Κώτσιρας, ο οποίος λόγω ίωσης, (αμυγδαλίτιδα), δεν έδωσε το παρόν στην προχθεσινή αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης. 

Αμφιβολίες υπάρχουν θα πάρει μέρος στην προπόνηση ο Χουάνκαρ, ο ποιος στην αναμέτρηση θεσσαλονίκης είχε κάποιες ενοχλήσεις και όταν αντικαταστάθηκε και κάθησε στον πάγκο, το ιατρικό τιμ του έβαλε πάγο στον οπίσθιο μηριαίο. 

Keywords
Τυχαία Θέματα