Άρης: Ώρα…τελικού για την Κ17!

Η ομάδα του Άρη Κ17, αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Τετάρτη στις 15.00.

Ο Άρης μετά τη νίκη με 3-0 κόντρα στην ΑΕΚ πέρασε στον τελικό του πρωταθλήματος της Super League K17 εκεί που θ΄αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετά τον Μάιο του 2012 τότε που κέρδισε στο γήπεδο του Αστέρα τον ΠΑΟΚ έγινε η πρώτη ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα στις αντίστοιχες ηλικίες.

Ο προπονητής του Άρη, Κώστα Καζάνας και ο αρχηγός Κώστας Τανούλης μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΝΑΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ):

«Είναι μεγάλη η περηφάνια και η χαρά μας που καταφέραμε να πετύχουμε τον αγωνιστικό στόχο που θέσαμε στην αρχή της σεζόν.

Στον τελικό αντικειμενικά βρίσκονται οι δύο καλύτερες ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και ελπίζουμε να έχουμε απόδοση αντάξια της ιστορίας και της δυναμικής του ΑΡΗ.

Ευχόμαστε οι πρωταγωνιστές να είναι μόνο οι παίκτες και το ποδόσφαιρο».

ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΝΟΥΛΗΣ (ΑΡΧΗΓΟΣ):

«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στον τελικό του πρωταθλήματος της Super League Κ17.

Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, κάτι, άλλωστε, που το αποδείξαμε και στον ημιτελικό με την Α.Ε.Κ. Είμαστε όλοι έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι και κοιτάζουμε μόνο το καλύτερο, δηλαδή την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Εκπροσωπούμε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες τις Ελλάδας και θα παλέψουμε, ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να δώσουμε χαρά στον κόσμο του ΑΡΗ».

Keywords
Τυχαία Θέματα