Άρης: Θέλει να μπει για τα καλά στο κάδρο!

Ο Άρης τράβηξε τα φώτα πάνω του με την ισοπαλία -και κυρίως με τον τρόπο που την πήρε- στο “Γ. Καραϊσκάκης”, κόντρα στον Ολυμπιακό, την περασμένη Κυριακή (2/4), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της τρέχουσας Stoiximan Super League. Δεν ήταν μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και όλα όσα ακολούθησαν στους “ερυθρόλευκους”, που έκαναν αυτό το

αποτέλεσμα να ακουστεί πιο δυνατά.

Σε ό,τι αφορά στους ίδιους τους “κίτρινους”, είναι αναμφισβήτητο ότι τα ψυχικά αποθέματα, που κατέθεσαν στον αγωνιστικό χώρο της πολύ δύσκολης για οποιονδήποτε αντίπαλο έδρας και τους βοήθησαν να φτάσουν σε αυτό το αποτέλεσμα (2-2), επιστρέφοντας από το 2-0 σε βάρος τους, και γενικώς ο τρόπος που το κατάφεραν αυτό, έχουν ανεβάσει την διάθεση των παικτών εν όψει της συνέχειας του μίνι πρωταθλήματος. Επιπλέον, τους έχουν ανοίξει την όρεξη για καλύτερα πράγματα!

Σήμερα (5/4, 19:30, N Prime), λοιπόν, αυτό που επιζητούν κόντρα στον Παναθηναϊκό, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ, είναι να πάρουν την πρώτη τους νίκη στη διαδικασία. Αν έρθει αυτή η νίκη, θα είναι η δεύτερη στη σεζόν απέναντι στους μεγάλους τους αντιπάλους (Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, κατά βαθμολογική σειρά), καθώς ως τώρα στα παιχνίδια μαζί τους, μαζί με τα δύο με τους “ερυθρόλευκους” στο Κύπελλο, μετρούν μόλις μία (1) νίκη, δύο (2) ισοπαλίες και εννιά (9) ήττες. Ο απολογισμός δεν είναι καθόλου καλός, οπότε ιδού ένας καλός λόγος, ένα έξτρα κίνητρο, να θέλουν να μπούνε και πάλι στο κάδρο για τα καλά οι “κίτρινοι”!

Στην παράμετρο της ανεβασμένης ψυχολογικής διάθεσης των παικτών του στάθηκε ιδιαίτερα ο Απόστολος Τερζής, στις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στη NOVA εν όψει της σημερινής αναμέτρησης. Είπε ο προπονητής του Άρη χαρακτηριστικά: “Η κατάσταση στην ομάδα μας είναι πολύ καλή, μετά το αποτέλεσμα που πήραμε κόντρα στον Ολυμπιακό! Η ψυχολογική μας διάθεση έχει ανέβει σε υψηλό επίπεδο και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον τρόπο που πήραμε τον βαθμό, ο οποίος είναι πολύτιμος για τη συνέχεια”. Και πρόσθεσε, κάνοντας λόγο για το πλεονέκτημα που δίνει στην ομάδα του αυτό το στοιχείο για το σημερινό παιχνίδι: “Σίγουρα είναι πλεονέκτημα για εμάς ότι είμαστε ανεβασμένοι, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι πιεσμένος, γιατί δεν είχε καλό αποτέλεσμα στο προηγούμενο παιχνίδι του”.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, από τη δική του πλευρά, μιλώντας στη NOVA για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό συμφώνησε με τον προπονητή του ότι πράγματι οι “κίτρινοι” είναι… “ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι, μετά την ισοπαλία στην έδρα του Ολυμπιακού”, όμως, προέτρεψε τους συμπαίκτες του να εστιάσουν μόνο στο ερχόμενο ματς. “Πρέπει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και να δούμε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που είναι μπροστά. Παίζουμε στην έδρα μας και περιμένω να νικήσουμε! Αυτό πρέπει να κάνουμε. Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα μου θα τα δώσει όλα για τη νίκη”, δήλωσε με έμφαση.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος προτίμησε, μέσω των δηλώσεων που επίσης έκανε στη NOVA, να απευθύνει μήνυμα στους οπαδούς του Άρη να μετατρέψουν το “Κλ. Βικελίδης” σε… καζάνι που βράζει στο σημερινό ντέρμπι, δίνοντας ώθηση στον ίδιο και τους συμπαίκτες του να φτάσουν στο τρίποντο. “Βλέποντας τα αποδυτήριά μας και καταλαβαίνοντας σε ποια κατάσταση είναι οι συμπαίκτες μου, είμαι βέβαιος ότι θα κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, γιατί τη θέλουμε όλοι! Αυτή, όμως, η προσπάθεια θέλει ώθηση από τους οπαδούς της ομάδας. Θέλω, λοιπόν, να καλέσω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να συμβάλει στην προσπάθεια που θα κάνουμε. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη! Προσωπικά, όμως, θέλω να νιώσω ξανά το “Κλ. Βικελίδης” “καυτό”, όπως ήταν στο τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε εδώ. Πιστεύω ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί!”, διεμήνυσε.

Η αποστολή του Άρη για το σημερινό παιχνίδι αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Σιαμπάνη, Fabiano Leismann, Brabec, Iturbe, Mateo Garcia, Darida, Kamara, Luis Palma, Camacho, Doukoure, Gray, Peersman, Dabo, Mazikou, Odubajo, Etebo, Nkoulou, M’Bakata και Χριστοδουλόπουλο. Εκτός έμειναν οι εδώ και καιρό τραυματίες Rupp και Manu Garcia, όπως και οι Hajrovic, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Καρακασίδης, για λόγους τακτικής.

Σχετικά με την αρχική ενδεκάδα, ο Απόστολος Τερζής αναμένεται να επιλέξει τον Κουέστα στην εστία, τον Οντουμπάτζο δεξιά στην άμυνα, τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς στο κέντρο της αμυντικής γραμμής και τον Πίρσμαν αριστερά, τον Ετέμπο αμυντικό μέσο, τους Νταρίντα και Πάλμα δημιουργικούς μέσους, τους Ιτούρμπε και Ματέο Γκαρσία στις πτέρυγες και τον Καμαρά στην κορυφή της επίθεσης, σε σχηματισμό 4-3-3.

Keywords
Τυχαία Θέματα