Άστον Βίλα: Τι χάνει λόγω της απουσίας του Τίλεμανς

Ο Βέλγος μέσος, είναι μία από τις δύο σημαντικές απώλειες που έχει ο Ουνάι Έμερι, για τον αποψινό πρώτο ημιτελικό UEFA Europa Conference League, στο «Βίλα Παρκ» (μαζί με τον τερματοφύλακα Μαρτίνες), καθώς ο διεθνής άσος, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Η απουσία του, είναι σημαντικός «πονοκέφαλος» για τον Βάσκο τεχνικό. Ο Τίλεμανς, είναι από τα βασικά «γρανάζια» της Βίλα, στον τομέα της δημιουργίας

στον χώρο του κέντρου, με 6 ασίστ σε 31 εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Βέλγος, είναι ακόμα πιο σημαντικός στο UEFA Europa Conference League, όπου μπορεί να έχει «μόλις» 1 γκολ και 1 ασίστ σε εννέα συμμετοχές, αλλά είναι αυτός που έχει δημιουργήσει τις περισσότερες ευκαιρίες φέτος για τους συμπαίκτες του στη διοργάνωση, με 13, μία περισσότερη από τον Ντόουγκλας Λουίζ.

Chances created for Aston Villa in the @europacnfleague so far this season:

13 – Youri Tielemans
12 – Douglas Luiz
11
10
9 – Leon Bailey
8 – Ollie Watkins
7 – Matty Cash, John McGinn, Nicolò Zaniolo pic.twitter.com/IIuWOttSpY

— Aston Villa Statto (@AVFCStatto) April 30, 2024

Στο μοναδικό ευρωπαϊκό ματς, που έχει λείψει ο Τίλεμανς, από τη φάση ομίλων και μετά, η Βίλα είχε μείνει ισόπαλη 1-1, στην έδρα της Ζρίνσκι, τον Δεκέμβριο.

Στο πρωτάθλημα, έχασε τέσσερα ματς, επίσης τον περασμένο Δεκέμβριο, με τη Βίλα να έχει απολογισμό δύο νίκες, μία ισοπαλια και μία ήττα, χωρίς αυτόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα