«Άστραψε και βρόντηξε» ο Ομπράντοβιτς: «Όλοι οι πολιτικοί λένε πως θέλουν ειρήνη, όμως ισχύει ακριβώς το αντίθετο! – Πρέπει να αντιδράσει ο κόσμος» (video)

Αναλυτικά:

«Πρώτα από όλα, όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο λένε ότι σε κανέναν δεν αρέσει ο πόλεμος και αυτό είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορούν να σου συμβούν, ελπίζω μια μέρα ακόμα και άυριο να σταματήσουν όλα αυτά που συμβαίνουν με τους ανθρώπους στο Ισραήλ, την Παλαιστίνη αλλά και στην Ρωσία και την Ουκρανία γιατί κάθες ανθρώπινο ον έχει το δικαίωμα να ζει μια φυσιολογική ζωή και ελπίζω αυτό να συμβεί.

Εάν είσαι σε αυτή τη θέση είναι εξαιρετικά δύσκολο, ο κόσμος πρέπει να αντιδράσει πρέπει

να κρίνει και αν συμβεί αυτό σίγουρα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα υποστηρίζουν ότι το σωστό είναι από αυτήν τη μεριά αλλά και από την άλλη.

Οπως είπατε, στη χώρα μου είχε συμβεί αυτό και ήταν πολύ πολύ δύσκολο και εάν γυρίσεις το χρόνο πίσω και το σκεφτείς ήταν μια καταστροφή. Κάθε πόλεμος είναι καταστροφή, μια ανθρώπινη ζωή να χαθεί είναι καταστροφή, όχι μόνο τώρα που αυτό έχει συμβεί σε χιλιάδες ανθρώπους, δεν έχουν σπίτι, δεν έχουν φαγητό. Στην τελική όλοι οι πολιτικοί υποστηρίζουν πως θέλουν ειρήνη στον κόσμο αλλά η αλήθεια είναι το ακριβώς αντίθετο».

Keywords
Τυχαία Θέματα