Ατρόμητος: Θέλει εξάδα στα 100 του χρόνια!

Η ομάδα των δυτικών προαστίων θέλει φέτος να ευχαριστηθεί μια χρονιά σημαδιακή, καθώς συμπληρώνει τα 100 χρόνια ιστορίας. Με τον Κρις Κόλμαν, ο οποίος παρέμεινε στο τιμόνι και με δέκα μεταγραφές, με τελευταία αυτή του Αγκιμπού Καμαρά, άπαντες στον σύλλογο ευελπιστούν η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ήδη η αγωνιστική άνοδος την περσινή σεζόν σε σχέση με την προπέρσινη αποτυπώθηκε στο χορτάρι, αλλά φέτος ο πήχης ανεβαίνει πιο ψηλά για τους Περιστεριώτες. Η εικόνα στα φιλικά ήταν άκρως

ικανοποιητική και με την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό να έχει μετατεθεί, υπήρξε παραπάνω χρόνος για προετοιμασία.

Προπονητής: Κρις Κόλμαν

Το μίνι σίριαλ της ανανέωσης του Κόλμαν ολοκληρώθηκε με ευτυχή κατάληξη κι έτσι η ομάδα διατήρησε τον προπονητή της. Ο Ουαλός τεχνικός μετά από συζητήσεις με τον Γιάννη Αγγελόπουλο και τον Γιώργο Σπανό αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί και με μεθοδικότητα άλλαξαν αρκετά πράγματα στο ρόστερ. Με τις μεταγραφές ακόμα ανοιχτές, δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια ακόμα κίνηση αν βρεθεί η ευκαιρία ή εκτός αν πουληθεί κάποιος ποδοσφαιριστής.

Το αστέρι: Αγκιμπού Καμαρά

Ο Ατρόμητος περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή την αξιολόγηση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ώστε να δει αν οι “ερυθρόλευκοι” θα διατηρήσουν στις τάξεις τους τον Αγκιμπού Καμαρά. Ο Μαρτίνεθ έκρινε ότι δεν χωράει στο ρόστερ κι ο Ατρόμητος άρπαξε την ευκαιρία και διατήρησε ουσιαστικό στις τάξεις του έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή ο οποίος πέρσι έδωσε πολλά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ο ίδιος ήθελε πολύ να συνεχίσει στον Ατρόμητο και αναμένεται φέτος να προσφέρει ακόμα περισσότερα αφού πλέον θα νιώθει σα στο σπίτι του.

Ήρθαν

Τσιντώτας (ΠΑΣ Γιάννινα), Μαρκετζάνι (Τρέντο), Ασεβέδο (Κολόν), Ιμερέκοφ (Ζόρια), Τσακμάκης (Παναχαϊκή), Αγκιμπού Καμαρά (δανεικός από τον Ολυμπιακό), Γιουμπιτάνα (Ηρακλής), Ντιρκς (Βέστερλο), Βέργος (Βόλφσμπεργκερ), Αντζιέλσκι (Σίβασπορ).

Έφυγαν

Γιαννιώτης, Μπρανέσκου, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Οικονομίδης, Κλωναρίδης, Ροτάριου, Τσακίρης, Κιάρτανσον, Κωτσόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα