Μπακς: Θρήνος για τον θάνατο του Κολ

Ο πρώην ιδιοκτήτης των «ελαφιών» ήταν γερουσιαστής των Δημοκρατικών στο Ουισκόνσιν. Ο Κολ πέθανε μετά από μια σύντομη ασθένεια, όπως ανακοινώθηκε επισήμως. Ο Κολ είχε αγοράσει το 1985 τους Μπακς αντί 18 εκατομμυρίων δολαρίων και τους είχε κρατήσει στο Μιλγουόκι. Το 2014 είχε πουλήσει τις μετοχές αντί 550 εκατομμυρίων δολαρίων στους Γουές Έντενς και Μαρκ Λάσρι. Το 2018 είχε βάλει εκατό εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή του «Fiserv Forum», το οποίο φιλοξενεί τους αγώνες των «ελαφιών».

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Περισσότερο από οτιδήποτε

άλλο, ο Χερμπ λάτρευε το Μιλγουόκι και το Ουισκόνσιν και εκεί επέλεξε να ζήσει τις μέρες του. Άγγιξε έναν ανυπολόγιστο αριθμό ζωών και όσοι τον αγαπούν θα παρατήρησαν ότι είναι από τους πιο αξιοπρεπείς ανθρώπους που περπάτησε ποτέ στη γη».

Ο Άνταμ Σίλβερ δήλωσε για τον θάνατο του Κολ: «Ο γερουσιαστής Κολ ήταν ένας αγαπητός φίλος και ένας από τους καλύτερους δημόσιους υπαλλήλους μας. Εκτός από τις δεκαετίες αφοσιωμένης υπηρεσίας του στη Γερουσία των ΗΠΑ, έθεσε τα πρότυπα για την ιδιοκτησία ομάδας στο NBA ως κυβερνήτης των Μιλγουόκι Μπακς για σχεδόν 30 χρόνια».

Και συμπλήρωσε: «Με την αγορά της ομάδας, ο γερουσιαστής Κολ εξασφάλισε ότι οι Μπακς θα παραμείνουν στο Μιλγουόκι και θα παραμείνουν ένας σημαντικός πυλώνας της κοινότητας. Δεν υπήρχε ποτέ καμία αμφιβολία για την εξαιρετική του δέσμευση στην ομάδα και στην πόλη που αγαπούσε, και το όραμά του και η απαράμιλλη οικονομική συνεισφορά του για μια νέα αρένα στο Μιλγουόκι θα μείνουν για πάντα στη μνήμη».

Keywords
Τυχαία Θέματα