Χάλασε την εικόνα το επεισόδιο

Όλα ήταν καλά για τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης (14/11) στην έδρα του απέναντι στη Φρίμπουργκ. Ο "Δικέφαλος" νίκησε άνετα την αντίπαλο από την Ελβετία, συνέχισε το θετικό σερί σε Ευρώπη και Ελλάδα, ανέβηκε στο βαθμολογικό πίνακα στο 2ο όμιλο του Basketball Champions League, ζέστανε κι άλλο τον κόσμο του. Όλα, εκτός από το επεισόδιο μεταξύ Γιανίκ Μορέιρα και Λίνου Χρυσικόπουλου
στον πάγκο της ομάδας, μεταξύ τρίτης και τέταρτης περιόδου.

Το σκηνικό αμαύρωσε όλη την όμορφη εικόνα και χάλασε το καλό κλίμα. Πλέον, πρώτος ο προπονητής του "Δικέφαλου", Ηλίας Παπαθεοδώρου, και μαζί με αυτόν οι διοικούντες την ΚΑΕ καλούνται να πάρουν αποφάσεις σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με τους παίκτες. Η τιμωρία πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Το θέμα είναι ποια θα είναι η έκτασή της για τους δύο παίκτες.

Θυμίζουμε ότι ερωτώμενος για το γεγονός, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση, ο Παπαθεοδώρου απάντησε: «Είναι δεδομένο ότι συνέβη. Εμείς θα χειριστούμε την κατάσταση. Τα αποδυτήρια, όπως είπε κι ο Φιλ Γκος, είναι χώρος ιερός για τους παίκτες και τους προπονητές. Το θέμα θεωρείται λήξαν μεταξύ των παικτών. Οι αντιδράσεις μας πρέπει να είναι ελεγχόμενες. θα αξιολογήσουμε την κατάσταση κι αναλόγως θα πράξουμε. Σε μια ομάδα που την απασχολούν άλλα θέματα, όπως η διαχείριση του ρόστερ, αυτά είναι γεγονότα που συμβαίνουν».
Keywords
Τυχαία Θέματα