Έβερτον: Θρήνος για τον χαμό του Μπιλ Κένραϊτ

Πριν από οκτώ εβδομάδες ο Κένραϊτ υποβλήθηκε σε εγχείρηση για να του αφαιρεθεί ένας καρκινικός όγκος από το συκώτι.

Η Έβερτον θρηνεί τον χαμό του προέδρου Μπιλ Κένραϊτ ο οποίος έφυγε από την ζωή το βράδυ της Δευτέρας σε ηλικία 78 χρόνων.

Everton Football Club is in mourning following the death of Chairman Bill Kenwright CBE, who passed away peacefully last night

aged 78, surrounded by his family and loved ones.

Everton (@Everton) October 24, 2023

Γνήσιος Λίβερπουντλιαν ήταν επίσης ένας από τους πιο επιτυχημένους θεατρικούς παραγωγούς του Ηνωμένου Βασιλείου και ηθοποιός καθώς έκανε συχνά εμφανίσεις στην σειρά Coronation Street από το 1968 ως το 2012.

Για τις υπηρεσίες του στον κινηματογράφο και το θέατρο τιμήθηκε την Πρωτοχρονιά του 2001 από την βασίλισσα και έγινε μέλος του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

Ο Κένραϊτ κατά σύμπτωση βρέθηκε για πρώτη φορά στο Δ.Σ. της Έβερτον στις 23 Οκτωβρίου του 1989 και έμεινε εκεί για ακριβώς 34 χρόνια. Την προεδρία της ομάδας την ανέλαβε την 1η Ιουνίου του 2004.

«Ο σύλλογος έχασε έναν πρόεδρο, έναν ηγέτη, έναν φίλο και μια έμπνευση” αναφέρει η Έβερτον στην ανακοίνωσή της για τον χαμό του Μπιλ Κένραϊτ.

Everton Football Club is in mourning following the death of Chairman Bill Kenwright CBE, who passed away peacefully last night aged 78, surrounded by his family and loved ones.

Everton (@Everton) October 24, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα