Φενέρμπαχτσε: Με αυτόν στην ενδεκάδα είναι σχεδόν άχαστη!

Ο Φρεντ, έχασε το τελευταίο ματς πρωταθλήματος της ομάδας του Ισμαΐλ Καρτάλ, κόντρα στην Άδανασπορ, λόγω τραυματισμού, ωστόσο επανήλθε στις προπονήσεις και αναμένεται να αγωνιστεί την Πέμπτη, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για τα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League.

Η επιστροφή του, είναι σίγουρα ένα ευχάριστο νέο για

τον προπονητή του, καθώς ο Βραζιλιάνος μέσος, είναι ένα από τα πιο σημαντικά «γρανάζια» του.

Μάλιστα, με αυτόν στον αγωνιστικό χώρο, η Φενέρ σπάνια χάνει.

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει αγωνιστεί συγκεκριμένα σε 26 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 24 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις μία ήττα!

Στο πρωτάθλημα, έπαιξε ως τώρα σε 18 ματς, από τα οποία η Φενέρμπαχτσε κέρδισε 17 και αναδείχτηκε ισόπαλη σε ένα.

Η μοναδική ήττα του 31χρονου φέτος με τον σύλλογό του, ήταν πάντως στο UEFA Europa Conference League και συγκεκριμένα, στο ανώδυνο 0-1 από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ εντός έδρας, στη φάση των «16» της διοργάνωσης, δηλαδή στο αμέσως προηγούμενο ευρωπαϊκό ματς, πριν από την επίσκεψη στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Στα υπόλοιπα επτά ευρωπαϊκά ματς, στα οποία η τουρκική ομάδα, είχε τον Φρεντ στον αγωνιστικό χώρο, είχε ισάριθμες νίκες.

Όλες τις υπόλοιπες φορές που έχει χάσει φέτος η ομάδα του Καρτάλ σε όλες τις διοργανώσεις, πλην του αγώνα στις Βρυξέλλες, δεν είχε τον Βραζιλιάνο στη διάθεσή της.

Ο έμπειρος μέσος, είχε απουσιάσει συγκεκριμένα λόγω τραυματισμού, από τις ήττες της ομάδας του στον ευρωπαϊκό όμιλο, κόντρα σε Λουντογκόρετς και Νόρτζελαντ, στον αποκλεισμό από την Ανκαραγκιουτσού στο Κύπελλο, αλλα και στη μοναδική της ως τώρα ήττα στο πρωτάθλημα, από την Τράμπζονσπορ τον περασμένο Νοέμβριο!

Keywords
Τυχαία Θέματα