Γουλβς – Κρίσταλ Πάλας 1-3: Ασταμάτητοι οι “αετοί”

Μετά από τα τέσσερα γκολ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Κρίσταλ Πάλας πέρασε με νίκη και από το Γουλβερχάμπτον, επικρατώντας της Γουλβς με 3-1. Οι παίκτες του Γκλάσνερ παραμένουν αήττητοι για 6 διαδονικό ματς, έχοντας μάλιστα πέντε νίκες και μία ισοπαλία, δείχνοντας πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Η Κρίσταλ Πάλας άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό με θαυμάσια ατομική προσπάθεια του Ολίσε και σουτ στην απέναντι γωνία, νικώντας τον Μπένλεϊ, ο οποίος μπήκε στην 11άδα την τελευταία στιγμή καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία ο Ζοσέ Σα.

Η ομάδα των “αετών” κατάφερε μέσα σε 2 λεπτά να σκοράρει και δεύτερο τέρμα αυτή τη φορά με τον πρώτο της σκόρερ στο πρωτάθλημα, τον Ματετά, ο οποίος έχει σκοράρει 10 από τα 12 γκολ του από την ημέρα που ήρθε στην ομάδα ο Γκλάσνερ.

Η Γουλβς έψαξε το γκολ και το… άγγιξε χωρίς όμως να το πετύχει στο 42ο λεπτό όταν η ωραία κεφαλιά του Ντόχερτι τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι με τον Χέντερσον να έχει επαφή με την μπάλα με τα ακροδάχτυλα.

Στο δεύτερο μέρος με κορυφαίο τον Κούνια, αλλά και τον Σαράμπια να δίνει κίνηση από το λεπτό που μπήκε, οι “λύκοι” μείωσαν σε 2-1 με τον Βραζιλιάνο, πρώτο τους σκόρερ στο πρωτάθλημα, στο 66′, αν και αρχικά το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ, με την χρήση του VAR τελικά ο Κούνια ήταν εντός παιχνιδιού και η Γουλβς μπήκε και πάλι στο παιχνίδι. Πίεσε και δύο λεπτά μετά έφτασε μία ανάσα από το 2-2 όμως ο Χουάνγκ δεν μπόρεσε να πλασάρει καθώς ο Γουόρτον άλλαξε πορεία στην μπάλα παραχορώντας κόρνερ.

Αν και το μομέντουμ ήταν με τους γηπεδούχους η Πάλας σκόραρε και τρίτο γκολ, ύστερα από αντεπίθεση και εξαιρετική κάθετη πάσα του Ολίσε στον Έζε ο οποίος πέρασε και τον Μπέντλεϊ πλασάροντας και σκοράροντας το 8ο γκολ την τρέχουσα σεζόν. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι με της Πάλας να συνέχίζει τις σπουδαίες εμφανίσεις της.

Keywords
Τυχαία Θέματα