Καν: «Θα πετύχουμε τους στόχους μας παρά τις απουσίες» (vid)

Οι πρωταθλητές Γερμανίας, κυνηγώντας το ρεκόρ της 11ης συνεχόμενης κατάκτησης του πρωταθλήματος, προετοιμάζονται για την επανεκκίνηση της Bundesliga στις 20 Ιανουαρίου στη Λειψία, σε ένα προπονητικό κέντρο στη Ντόχα του Κατάρ.

«Η προετοιμασία για την επανεκκίνηση της σεζόν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη», έγραψε ο Καν στο Twitter τη Δευτέρα (9/1). «Οι παίκτες έχουν μεγάλο κίνητρο και έχω πλήρη εμπιστοσύνη ότι ακόμα και χωρίς αυτές τις μακροχρόνιες

απουσίες τραυματισμών, μπορούμε να πετύχουμε τους υψηλούς μας στόχους».

Die Vorbereitung auf die Rückrunde ist in vollem Gange. Die Jungs sind hochmotiviert und ich habe volles Vertrauen, dass wir auch ohne die Langzeitverletzten unsere hohen Ziele erreichen können. Dafür müssen wir nun hart arbeiten. @FCBayern #WeiterImmerWeiter #MiaSanMia pic.twitter.com/MFf9ptkw1y

— Oliver Kahn (@OliverKahn) January 9, 2023

Η Μπάγερν είναι ήδη χωρίς τον Νόιερ αφού ο Γερμανός τερματοφύλακας έσπασε το πόδι του στο σκι κατά τη διάρκεια διακοπών τον περασμένο μήνα, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και αποκλείστηκε για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο προπονητής Γιούλιαν Νάγκελσμαν είπε ότι η απουσία του ήταν ένα μεγάλο πλήγμα καθώς ο σύλλογος αναζητούσε επιλογές τερματοφύλακα στη μεταγραφική αγορά:

«Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για εμάς», δήλωσε την Κυριακή (8/1). «Δεν είναι εύκολο να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Θα δούμε τι είναι δυνατό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα νέο να αναφέρουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα