Καραγκουμρούκ – Φενερμπαχτσέ 1-2: Διπλό με ανατροπή πριν τον Ολυμπιακό

Η νίκη αυτή έφερε την ομάδα της Κωνσταντινούπολης στην κορυφή της βαθμολογίας (έναν αγώνα περισσότερο), περιμένοντας το αποτέλεσμα από την αυριανή δύσκολη έξοδο της Γαλατασαράι στην έδρα της Αντάλιασπορ.

Νίκη με ανατροπή για την Φενερμπαχτσέ. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν πίεση, με την Φατίχ να έχει δυο ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Απάντησαν στις ευκαιρίες με τον Κρούνιτς, να χάνει σε τετ α τετ την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Τελικά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45+1’), οι γηπεδούχοι σκόραραν, μετά από ασίστ «πάρε βάλε» του Μέντες στον Κελές.

Ο

Λιβάκοβιτς δεν κατάφερε να αποσοβήσει το πλασέ και η ομάδα του βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, μπαίνοντας στα αποδυτήρια με το εις βάρος της 0-1. Στην επανάληψη, η παρέα του Καρτάλ έβγαλε αντίδραση. Στο 49ο λεπτό ο Τζέκο με αριστοτεχνικό σουτ, έφερε το παιχνίδι στα ίσα, ενώ εννέα λεπτά αργότερα, ο Μπατσουαγί ολοκλήρωσε την ανατροπή σκοράροντας από τα έντεκα βήματα.

Η Καραγκιουμρούκ, δεν μπόρεσε να ψάξει την ισοφάριση, καθώς στο τελευταίο εικοσάλεπτο δέχθηκε δυο κόκκινες κάρτες, με αποτέλεσμα η Φενέρ να κλειδώσει τη νίκη, διευρύνοντας μάλιστα ένα σημαντικό σερί.

Φενέρμπαχτσε: Λιβάκοβιτς, Οσάγι Σάμιουελ, Αζίζ (71′ Μπεκάο), Σογιουντζιού, Καντιόγλου, Γιουκσέκ, Φρεντ (90+1′ Ζάιτς), Καχβετζί (90+1′ Μουλντιούρ), Κρούνιτς (46′ Μπατσουαγί), Τάντιτς, Τζέκο (90+6′ Σ. Ντουρσούν)

Keywords
Τυχαία Θέματα