«Καθάρισαν» οι Μάβερικς, «ζωντανοί» οι Μάτζικ

Η ομάδα του Ντάλας ξόρκισε τον δαίμονα των Κλίπερς, αφού έπειτα από δύο αποκλεισμούς, βρήκαν τον τρόπο να ξεπεράσουν το εμπόδιο τους και να βρεθούν στο δεύτερο γύρο.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ με 30 πόντους (28 εκ των οποίων στο δεύτερο μέρος) και ο Λούκα Ντόντσιτς με 28 πόντους και 13 ασίστ ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των νικητών. Για τους Κλίπερς, από τους οποίους έλειψε ξανά ο Καουάι Λέοναρντ, ξεχώρισαν ο ο Νόρμαν Πάουελ με 20 πόντους και ο Πολ Τζορτζ με 18 πόντους (αλλά 6/18 σουτ) και 11 ριμπάουντ.

Την ίδια στιγμή, οι Μάτζικ αποδείχθηκαν αρκετά σκληροί στο Game

6, καθώς επικράτησαν με 103-96 των Καβαλίερς παρά την απίθανη βραδιά του Ντόνοβαν Μίτσελ, που σταμάτησε στους 50 πόντους.

Η ομάδα του Ορλάντο έβγαλε χαρακτήρα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξε πως δεν ήταν έτοιμη να αποκλειστεί, στέλνοντας τη σειρά σε έβδομο παιχνίδι, εκεί όπου θα τα παίξουν όλα για όλα.

O Παόλο Μπανκέρο με 27 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ήταν ο κορυφαίος για τους Μάτζικ, ενώ από την άλλη πλευρά ο συγκλονιστικός Ντόνοβαν Μίτσελ είχε 50 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ, όμως η εμφάνισή του δεν ήταν αρκετή για τους Καβαλίερς.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καθάρισαν, Μάβερικς, Μάτζικ,katharisan, maveriks, matzik