Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου 1-0: Από την Ρώμη με αγάπη (highlights)

Καλύτερη αλλά και άστοχη η Μπάγερν

Υπόθεση αυτοπεποίθησης το πρώτο ημίχρονο και απουσία αυτής, η ανώτερη Μπάγερν Μονάχου δεν βρήκε εστία σε καμία από τις τέσσερις καλύτερες στιγμές της.

Με Κίμιχ (2′), Κέιν (7′), Σανέ (32′) και Μουσιάλα (40′).

Η Λάτσιο χρειάστηκε ένα εικοσάλεπτο για να βολευτεί αμυντικά στο γήπεδο και να ισορροπήσει. Απείλησε όμως ελάχιστα και μόνο με ένα σουτ του Λουίς Αλμπέρτο (22′) που επίσης δεν βρήκε εστία.

Με υπογραφή Τσίρο και… Ουπαμεκανό

Φάνηκε στο ημίχρονο οι παίκτες της Λάτσιο να συζήτησαν με τον κόουτς Σάρι και να αντιλήφθηκαν ότι δεν έχουν κάτι

να φοβηθούν από μια Μπάγερν με πληγωμένη αυτοπεποίθηση.

Μπήκαν με θάρρος και έχασαν τεράστια ευκαιρία σε τετ-α-τετ του Ίσακσεν τον οποίο νίκησε ο Νόιερ.

Στο 67ο λεπτό έγινε η φάση που άλλαξε το ματς. Σε άλλη μια κόντρα των γηπεδούχων η μπάλα κατέληξε στον Ίσακσεν. Ο Ούπαμεκανό πήγε άτσαλα πάνω του την ώρα που σούταρε. Πέναλτι και αποβολή.

Ο Ιμόμπιλε με το τέταρτο του γκολ έβαλε φωτιά στο Ολύμπικο.

Η Μπάγερν έκανε αλλαγές, προσπάθησε να πιέσει. Κέρδισε στημένες μπάλες αλλά δεν ενόχλησε τον Προβεντέλ. Η Λάτσιο με το 1-0 πήρε μικρό προβάδισμα πρόκρισης.

Η κρίση μεγαλώνει στην Μπάγερν Μονάχου.

Λάτσιο: Προβεντέλ – Μάρουσιτς, Τζίλα (81′ Πάτρικ), Ρομανιόλι, Χισάι (60′ Λάτζαρι) – Γκεντουζί, Κατάλντι, Λουίς Αλμπέρτο (81′ Κάμαντα) – Ίσακσεν (74′ Πέδρο), Άντερσον, Ιμόμπιλε (74′ Καστεγιάνος)

Μπάγερν Μ.: Νόιερ – Μαζράουι, Ουπαμεκανό, Κιμ, Γκερέιρο – Κίμιχ, Γκορέτσκα (72′ Ντε Λιχτ) – Σανέ (82′ Τελ), Μίλερ (82′ Τσούπο-Μοτίνγκ), Μουσιάλα – Κέιν

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου 1-0, Ρώμη,latsio – bagern monachou 1-0, romi