Λίβερπουλ: Ανακοίνωσε τον νέο αθλητικό διευθυντή

Οι «ρεντς», ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Ρίτσαρντ Χιούζ, ο οποίος θα ενταχθεί στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ από το καλοκαίρι, αφήνοντας το πόστο του τεχνικού διευθυντή της Μπόρνμουθ, στην οποία εργαζόταν για μία δεκαετία.

Ο 44χρονος Σκωτσέζος, αποτελεί την πρώτη κίνηση του Μάικλ Έντουαρντς, ο οποίος διορίστηκε πρόσφατα Διευθύνων Σύμβουλος ποδοσφαίρου της Fenway Sports Group, ιδιοκτήτριας του

κλαμπ. Έντουαρντς και Χιούζ, είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν κατά τη διάρκεια της καριέρας του δεύτερου ως ποδοσφαιριστής στην Πόρτσμουθ, με τον πρώτο να εργάζεται ως αναλυτής.

Ο παλαίμαχος διεθνής μέσος, πραγματοποίησε περισσότερες από 300 εμφανίσεις στην επαγγελματική καριέρα του, κυρίως σε Πόρτσμουθ (αριστερά στη φωτό) και Μπόρνμουθ.

Σχολιάζοντας τη νέα του θέση στη Λίβερπουλ, ο Χιουζ είπε: «Είμαι απίστευτα περήφανος που μου προσφέρεται αυτή η ευκαιρία. Η Λίβερπουλ είναι μια μοναδική ομάδα και είμαι ευγνώμων που μου δίνεται η ευκαιρία να την υπηρετήσω με αυτή την ιδιότητα.

Έχω πλήρη επίγνωση των προσδοκιών και των ευθυνών που συνεπάγεται η ανάληψη αυτής της θέσης. Θα είναι δουλειά μου, να συνεργάζομαι με τον Μάικλ Έντουαρντς και να ηγούμαι της ομάδας που ήδη υπάρχει, καθώς και του ευρύτερου προσωπικού στο προπονητικό κέντρο.

Αυτό εμπεριέχει η θέση: πρέπει να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις, που ενισχύουν τις προοπτικές να έχεις μια ομάδα που κερδίζει και ενθουσιάζει τους οπαδούς. Είναι αυτό που έκανε καλά η Λίβερπουλ εδώ και πολύ καιρό και τα οφέλη είναι εκεί για να τα δουν όλοι».

Ο Έντουαρντς από την πλευρά του, σχολίασε:

«Είμαι χαρούμενος που ο Ρίτσαρντ συμφώνησε γι’ αυτή τη ζωτικής σημασίας θέση.

Τον γνωρίζω τη μισή μου ζωή σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και είναι απολύτως κάποιος που ενσαρκώνει τις καλύτερες αξίες της Λίβερπουλ. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα.

Έχει εξαιρετική κρίση και ιστορικό στη λήψη έξυπνων αποφάσεων που ωφελούν τους οργανισμούς που εκπροσωπεί».

H πρώτη κοινή απόφαση που θα κληθούν να λάβουν Έντουαρντς και Χιούζ, είναι φυσικά το πρόσωπο που θα διαδεχτεί στην τεχνική ηγεσία τον Γιούργκεν Κλοπ, το προσεχές καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λίβερπουλ, Ανακοίνωσε,liverpoul, anakoinose