Λούτον: Παραμένει στο νοσοκομείο ο Λόκιερ

Ο Τομ Λόκιερ, κατέρρευσε στο 12ο λεπτό, στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Κόβεντρι και αντικαταστάθηκε από τον Μπέρκι.

Ο 28χρονος αρχηγός της ομάδας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έγινε.

«Είναι καλά. Είναι ακόμα στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή. Κάνει πολλές εξετάσεις και ελέγχους. Είναι με τους καλύτερους γιατρούς», ανέφερε ο προπονητής της Λούτον Ρομπ Έντουαρντς στο BBC 5 Live.

«Όλοι

ήμασταν σε επαφή μαζί του και του μιλάμε καθημερινά. Οι παίκτες, το προσωπικό, οι γιατροί και οι φυσιοθεραπευτές. Όταν μου έστελνε μήνυμα χθες το βράδυ περίμενε να βγει σήμερα, δεν είμαι σίγουρος αν είναι σίγουρα ισχύει αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό μου έλεγε, οπότε θα δούμε».

Χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στο δρόμο της πόλης καθώς οι παίκτες και το προσωπικό επέβαιναν σε ένα ανοιχτό λεωφορείο για να γιορτάσουν την επιστροφή της Λούτον στην κορυφαία κατηγορία για πρώτη φορά από το 1992.

Το γήπεδο τους στο «Kenilworth Road» θα είναι το μικρότερο στην Premier League με χωρητικότητα περίπου 10.000. Ο σύλλογος πρόκειται να δαπανήσει περίπου 10 εκατομμύρια λίρες για βελτιώσεις ενόψει της έναρξης της επόμενης σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα