Με μάγισσες θα τα βάλει ο David Duchovny στο reboot του "The Craft"

Έχει πολεμήσει εξωγήινους, στις μάγισσες θα κολλήσει;

Ο εις διπλούν βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός, David Duchovny είναι η νέα προσθήκη στο reboot του "The Craft".

Σύμφωνα με το Deadline, η ταινία, που είναι μια συνεργασία των Blumhouse, Red Wagon Entertainment και Sony, θα φέρει τον ηθοποιό πλάι στους Cailee Spaeny, Gideon Adlon,

Lovie Simone, Zoey Luna και Nicholas Galitzine. Η Zoe Lister-Jones (Band Aid) θα κατέχει τριπλό ρόλο, καθώς θα γράψει, θα σκηνοθετήσει και θα είναι εκτελεστική παραγωγός στην ταινία.

Ο Duchovny έχει πρωταγωνιστήσει στις γνωστές σειρές "X-Files" και "Californication", για τις οποίες κέρδισε Χρυσή Σφαίρα, ενώ πρόσφατα τον είδαμε στον πρωταγωνιστικό ρόλο της σειράς "Aquarius".

Η αυθεντική ταινία κυκλοφόρησε το 1996 και επικεντρωνόταν σε τέσσερα έφηβα κορίτσια, τα οποία αποφασίζουν να ακολουθήσουν τα χνάρια της μαγείας για το δικό τους προσωπικό όφελος. Σύντομα, συνειδητοποιούν το ότι έχουν μπλέξει με πράγματα που δεν καταλαβαίνουν, καθώς κάθε τους πράξη, θετική ή αρνητική, επιστρέφει τριπλάσια, σύμφωνα με τον Κανόνα των Τριών των Wicca. Πρωταγωνιστούσαν οι Robin Tunney, Fairuza Balk, Neve Campbell και Rachel True, ενώ σκηνοθέτης ήταν ο Andrew Fleming. Η ταινία είχε προϋπολογισμό $15 εκ. και απέσπασε $55 εκ..

Ο Fleming και οι Douglas Wick, Lucy Fisher, Lucas Wiesendanger, Natalia Anderson, Daniel Bekerman, Couper Samuelson, Jeanette Volturno και Bea Sequeira θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί στο reboot.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Φανταστικοί φίλοι θα γίνουν οι John Krasinski και Ryan Reynolds στη νέα τους ταινία Guy Ritchie και Jason Statham ξανά μαζί σε remake Η Ελλάδα αποκτά το δικό της υπερηρωικό project

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα