Νταρίντα: “Πρέπει να πάρουμε θετικά αποτελέσματα στα πλέι οφ εν όψει τελικού” (video)

Οι “κίτρινοι” έχουν ένα μεγάλο στόχο την τρέχουσα σεζόν, που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Στο παιχνίδι εκείνο με τον Παναθηναϊκό θέλουν να παρουσιαστούν έτοιμοι για να διεκδικήσουν το τρόπαιο. Για να γίνει αυτό, όπως τόνισε ο Βλαντιμίρ Νταρίντα στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA εν όψει του σημερινού (24/4, 19:30, NS Prime) εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League,

πρέπει να πάρουν θετικά αποτελέσματα στους εναπομείναντες αγώνες στο μίνι πρωτάθλημα, ώστε να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Αρχικά, ο Νταρίντα δήλωσε εν όψει του σημερινού αγώνα: “Πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί στα τρία παιχνίδια που παίξαμε αυτή τη σεζόν με τον Ολυμπιακό δεν πήγαμε καλά. Παίζουμε στην έδρα μας τώρα, όμως, και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

Στην ερώτηση τι διαφορετικό πρέπει να κάνει ο Άρης σε σχέση με τα τρία προηγούμενα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, ώστε να πάρει θετικό αποτέλεσμα, απάντησε: “Πρέπει να έχουμε περισσότερο την κατοχή της μπάλας, κάτι που δεν κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην δική του έδρα. Παίξαμε με μεγάλες μπαλιές προς την επίθεση εκεί κι αυτό δεν ήταν ό,τι καλύτερο για εμάς”.

Ερωτώμενος ο Τσέχος μέσος σχετικά με την εικόνα της ομάδας στους αγώνες των πλέι οφ, την οποία ο προπονητής των “κίτρινων” ζήτησε από τους παίκτες να την αλλάξουν προς το καλύτερο, τόνισε: “Ό,τι είπε ο προπονητής είναι αλήθεια. Πράγματι, πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας, ώστε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση εν όψει του τελικού του Κυπέλλου. Οπότε είναι καλό να αλλάξουμε την εικόνα μας, αλλά και να πάρουμε κάποια θετικά αποτελέσματα”.

Πάντως, για τα θετικά αποτελέσματα, που είπε ο Νταρίντα, διευκρίνισε ότι δεν αρκούν αυτά από μόνα τους για να τονώσουν την αυτοπεποίθηση των “κίτρινων”: “Δεν είναι σημαντικό μόνο να πάρουμε θετικά αποτελέσματα στα παιχνίδια που απομένουν ως το τέλος των πλέι οφ. Είναι σημαντικό και πώς θα παίξουμε σε αυτά τα παιχνίδια, πώς θα νιώθουμε εμείς στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε έναν μεγάλο στόχο, που είναι η διεκδίκηση του τίτλου στον τελικό του Κυπέλλου, οπότε πρέπει να εστιάσουμε στο πώς θα είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τότε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νταρίντα, “Πρέπει,ntarinta, “prepei