Ο Αβραάμ γυρίζει στον Ολυμπιακό

Μετά τον Βασίλη Τοροσίδη που γύρισε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, έρχεται και η σειρά του Αβραάμ Παπαδόπουλου να επιστρέψει στους «Πειραιώτες».

Ο 34χρονος στόπερ θα φορέσει και πάλι την ερυθρόλευκη φανέλα. Μάλιστα, η ομάδα του Πειραιά αναμένεται να είναι ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του.

Ο έμπειρος
κεντρικός αμυντικός επιθυμούσε να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Επιπλέον, όταν κρεμάσει τα παπούτσια του, πιθανότατα θα αξιοποιηθεί σε κάποιο πόστο.

Στο Λιμάνι έριξε για πρώτη φορά άγκυρα το 2008, όταν και πήρε μεταγραφή από τον Άρη. Αγωνίστηκε για έξι χρόνια σε 124 ματς πετυχαίνοντας 5 γκολ, ενώ κατέκτησε έξι πρωταθλήματα και τρία κύπελλα.

Το 2014 μετακόμισε στην Τουρκία για να αγωνιστεί στην Τραμπζονσπόρ σε 5 ματς. Ένα χρόνο αργότερα έπαιξε στο πρωτάθλημα της Κίνας με την Σανγκάι Σεχνούα σε 23 παιχνίδια πετυχαίνοντας ένα γκολ και εν συνεχεία εντάχθηκε στο δυναμικό της γιαπωνέζικης, Τζούμπιλο Ιβάτα με την οποία είχε 13 συμμετοχές.

Το Φεβρουάριο του 2017 κατέληξε στην Αυστραλία, όπου έπαιξε με την Μπρίσμπεϊν Ρόαρ σε 31 αγώνες σημειώνοντας 4 γκολ. Στις γιορτές των Χριστουγέννων επέστρεψε στην Ελλάδα, έχοντας ως όνειρο να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Κάτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί άμεσα.
Keywords
Τυχαία Θέματα