Ο Κρίστισιτς θα βοηθήσει, σειρά παίρνει ο εξτρέμ

H πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ, εδώ και κάποιες μέρες, είναι γεγονός. Ο Νέναντ Κρίστισιτς φόρεσε τα «κιτρινόμαυρα», έστω και με καθυστέρηση έξι μηνών, και είναι πλέον πανέτοιμος να ενισχύσει την Πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Ο 28χρονος Σέρβος μέσος με 27 συμμετοχές φέτος με τον Ερυθρό Αστέρα αποδεικνύει πόσο σημαντικός ήταν για την ομάδα του και πόσο σημαντικός μπορεί να γίνει για τη νέα
του ομάδα.

Έχοντας ήδη στο… κοντέρ του 2113 αγωνιστικά λεπτά από την πρώτη κιόλας μέρα στα Σπάτα έδειξε και διάθεση να βοηθήσει άμεσα, αλλά και πως βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση με αποτέλεσμα ο Ουζουνίδης να σκέφτεται να του δώσει χρόνος συμμετοχής στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Κισσαμικό. Οι συστάσεις που συνοδεύουν τον Σέρβο είναι εξαιρετικές, μένει όμως να αποδειχθούν και εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο Κρίστισιτς είναι αναμφισβήτητα ένας παίκτης που θα προσφέρει βοήθειες και λύσεις στην ΑΕΚ καθώς αγωνίζεται σε μια θέση που η ομάδα πονούσε πολύ, ειδικά μετά το «κόψιμο» του Σιμόες. Δεν είναι όμως ο μόνος που θα πρέπει να αποκτηθεί στην τωρινή μεταγραφική περίοδο.

Θα ήταν ιδανικό εάν οι «κιτρινόμαυροι» αποκτούσαν ένα ακόμα χαφ και φυσικά ένα εξτρέμ που θα προσφέρει επιπλέον λύσεις στην επίθεση και μεγαλύτερη αξιοποίηση των Μπογέ, Πόνσε και Λιβάγια.

Άλλωστε, μετά το «ψυγείο» που μπήκε ο Μπακασέτας δημιουργήθηκε ένα κενό στους εξτρέμ της ΑΕΚ. Και θα ήταν ότι καλύτερο εάν οι άνθρωποι της ομάδας το κάλυπταν τώρα. Όχι μόνο για την τρέχουσα σεζόν, αλλά και για την επόμενη.
Keywords
Τυχαία Θέματα