ΟΦΗ - Βόλος 1-2: Δύσκολη νίκη στο Ηράκλειο

ΟΦΗ - Βόλος 1-2: Δύσκολη νίκη στο Ηράκλειο csaranΚυρ, 02/14/2021 - 19:14

Ο Βόλος ξεκίνησε την αναμέτρηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού βρήκε γκολ μόλις στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης με την κεφαλιά του Περέα και έβαλε ακόμα περισσότερο βάρος αλλά και πίεση στους γηπεδούχους από νωρίς.

Στο επόμενο διάστημα του αγώνα

η ο ομάδα του Άνχελ Λόπες άφησε χώρους στον ΟΦΗ για να ψάξει και να δημιουργήσει προϋποθέσεις με κάποια αντεπίθεση.

Ο Βόλος βρήκε και δεύτερο γκολ στο 21ο λεπτό με το Δουβίκα να μπαίνει στην περιοχή και με δεξί σουτ να νικάει τον Σωτηρίου.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιστρέψουν στο ματς σημειώνοντας ένα τέρμα, βρήκαν κάποιες στιγμές με τους Καστάνιος και Στάρτζεον που δεν ήταν ιδιαιτέρως απειλητικές για την εστία του Κλέιμαν, με κορυφαία ευκαιρία των Κρητικών να είναι το δοκάρι μετά από σουτ του Γιαννούλη.

Ο Βόλος ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του αντιπάλου του και θα μπορούσε να έχει βρει και τρίτο τέρμα με την κεφάλια του Γκρίλο, αυτό όμως δεν συνέβη και το 0-2 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. 

Οι Κρητικοί δεν είχαν άλλη επιλογή από το να μπούνε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και να ψάξουν το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο ματς και θα μετέφερε και άγχος στην πλευρά του αντιπάλου.

Αυτό έγινε, στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημίχρονου η ομάδα του Γιώργου Σίμου είχε δυο κλασικές ευκαιρίες με το σουτ του Ντε Γκούζμαν και το δοκάρι του Στάικου χωρίς όμως και πάλι κάποια από τις προσπάθειες να καταλήξει στα δίχτυα.

Ο Βόλος απάντησε με ένα πολύ καλό σουτ του Νίνη που ανάγκασε τον Σωτηριού σε μια εξαιρετική επέμβαση, με το γκολ όμως να έρχεται τελικά για τους γηπεδούχους στο 63ο λεπτό με σουτ του Καστάνιος και το παιχνίδι να παίρνει νέο ενδιαφέρον στο τελευταίο ημίωρο.

Η εικόνα των φιλοξενούμενων δεν ήταν ίδια στο δεύτερο ημίχρονο αφού είχαν χάσει την συγκέντρωση τους με τον ΟΦΗ να είναι καλύτερος και να δημιουργεί αρκετές καταστάσεις κυρίως με τους Καστάνιος και Στάρτζεον.

Οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να βρούνε το γκολ της ισοφάρισης με τον Βόλο τελικά να φεύγει νικητής με 2-1 από το Ηράκλειο και να φτάνει στους 27 βαθμούς με την ομάδα τους γηπεδούχους να μένουν στους 19 πόντους.

  

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ - Ποδόσφαιρο Βόλος - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ Η ομάδα του Άνχελ Λόπες πιέστηκε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο αλλά τελικά άντεξε και έφυγε με την νίκη από την Κρήτη.
Article publish on Κυρ, 02/14/2021 - 19:14 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα