Ολυμπιακός: Αποφασισμένος να σπάσει την παράδοση

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στη Βαρκελώνη με καλή ψυχολογία, μετά την εύκολη νίκη τους (92-58) στο τέταρτο ματς της σειράς, με το οποίο ισοφάρισαν σε 2-2. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, αν και μοιάζει δύσκολο να προλάβει ο Έλληνας παίκτης να είναι έτοιμος για το συγκεκριμένο ματς.

Από την άλλη πλευρά, η καταλανική ομάδα αναμένεται να παραταχθεί χωρίς προβλήματα απουσιών. Οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να κάνουν δεύτερο «break» στη

σειρά, μετά από αυτό του πρώτου αγώνα. Η Μπαρτσελόνα μετράει τρεις ήττες τη φετινή σεζόν στο «Παλάου Μπλαουγκράνα». Πέρα από αυτή του Game 1, οι Καταλανοί έχουν ηττηθεί από τις Μονακό και Ολίμπια Μιλάνο. Οι παίκτες του Ρότζερ Γκριμάου θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους, καθώς το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Η καταλανική ομάδα μετράει 24 νίκες έναντι 15 του Ολυμπιακού στα ματς των δυο ομάδων από το 2000 και μετά. Στα τελευταία πέντε ματς στη Βαρκελώνη, ο Ολυμπιακός έχει πανηγυρίσει δυο φορές τη νίκη. Τον αγώνα αναμένεται να σφυρίξουν οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία) και Ούρος Νίκολιτς (Σερβία).

Keywords
Τυχαία Θέματα