Ολυμπιακός: Το φροντιστήριο Μίτσελ για τα πρώτα 15′

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει το Σάββατο (25/02, 20.30, MC LIVE Novasports.gr) τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League και ο Μίτσελ λίγη ώρα μετά το φινάλε του ματς με τη Λαμία,

ξεκίνησε να καταστρώνει τα σχέδια του. Ο Ισπανός τεχνικός περίμενε την ιατρική γνωμάτευση για τους τραυματισμούς Γκάρι Ροντρίγκες και Παπασταθόπουλου και θα πορευτεί μόνο με τον δεύτερο. Απ’ την άλλη περιμένει να δει και τον βαθμό ετοιμότητας του Χάμες, ο οποίος έχασε το παιχνίδι με τη Λαμία εξαιτίας ενοχλήσεων. Προφανώς ο Μίτσελ θα χρησιμοποιήσει την “πρίμαντόνα” του μόνο αν είναι απόλυτα έτοιμος, ωστόσο τα σημάδια είναι αισιόδοξα και όπως φαίνεται ο Κολομβιανός θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού.

Παράλληλα ο Μίτσελ έχει ξεκινήσει να δουλεύει το τακτικό κομμάτι με τη βοήθεια του τμήματος scouting των πρωταθλητών, αλλά και των στενών συνεργατών του. Το επίτελείο του Μίτσελ έχει σταχυολογήσει αρκετές φάσεις μέσω video απ’ τα παιχνίδια με Ατρόμητο, ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, Λαμία απ’ το πρωτάθλημα και με την ΑΕΚ στο κύπελλο και θα επιχειρήσει μέσω ανάλυσης να εξαφανίσει την κακή εικόνα στα πρώτα 10-15 λεπτά των παιχνιδιών. Είναι το κύριο στοιχείο στο οποίο ο Μίτσελ θέλει να δει άμεση βελτίωση.

Υπάρχουν παίκτες οι οποίοι θα έχουν αυξημένα καθήκοντα, ώστε να παρασύρουν τους υπόλοιπους ανασταλτικά και δημιουργικά στα πρώτα λεπτά, ωστόσο το “καμπανάκι” έχει χτυπήσει για όλους! Ένα γρήγορο γκολ σ’ ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι είναι ικανό να αλλάξει τις ισορροπίες θετικά ή αρνητικά. Το κακό πρώτο δεκάλεπτο του Ολυμπιακού στη Λαμία δεν στοίχισε στους Πειραιώτες, ωστόσο έδωσε μια πρώτης τάξης ευκαιρία στον Μίτσελ να επιστρέψει με “φροντιστήριο” τακτικής εν όψει του ματς με τον Παναθηναϊκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα