Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Δεν ανακοινώθηκε διαιτητής! (pic)

Από νωρίς το πρωί υπήρχε η πληροφορία ότι ο Τάσος Σιδηρόπουλος ήταν ο εκλεκτός του Στιβ Μπένετ για να διευθύνει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στην ΑΕΚ την προσεχή Δευτέρα. Ωστόσο αυτό ήταν αντίθετο σε όσα είχε δεσμευτεί ο αρχιδιαιτητής και κατόπιν συνεννόησης με τον Τσέφεριν που είχε δηλώσει απερίφραστα ότι είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθεί με το θέμα των ξένων διαιτητών στα ελληνικά ντέρμπι, μιας και η Superleague

είχε εγγυηθεί για την ασφάλειά τους.

Ήδη οι αντιδράσεις είχαν αρχίσει να εμφανίζονται από όλες τις πλευρές και σε συνέχεια των όσων είχαν προηγηθεί με τον ορισμό του Τάσου Παπαπέτρου στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Άρη. Στην συγκεκριμένη περίπτωση υπήρχε ο αστερίσκος, ότι θα γινόταν κάθε δυνατή προσπάθεια για ξένους διαιτητές στα ντέρμπι των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, οπότε και δεν έγιναν προσπάθειες να αλλάξει ο διαιτητής εκείνου του αγώνα.

Στην περίπτωση του αθηναϊκού ντέρμπι είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα καθώς θεωρείται της ίδιας κρισιμότητας με εκείνο της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο οποίο και ορίστηκε ξένος διαιτητής. Έτσι πριν από λίγη ώρα –και μετά αό τη δήλωση Μπαλτάκου, με την οποία ανοίγει θέμα Μπένετ– η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών των αγώνων της 5ης αγωνιστικής πλην τον διαιτητή του ντέρμπι. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει ύστατη προσπάθεια να βρεθεί ξένος διαιτητής για το συγκεκριμένο παιχνιδι, ειδάλλως δεν είναι σίγουρη ακόμα και η διεξαγωγή της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Σε ότι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες αναμετρήσεις οι διαιτητές που ορίστηκαν είναι οι εξής:

Keywords
Τυχαία Θέματα