Παναθηναϊκός: Χρειάζεται νίκη κόντρα στον κακό του δαίμονα

Η Λαμία έχει δείξει ότι διαθέτει επικίνδυνη ομάδα και ο Παναθηναϊκός οφείλει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, ώστε να μη βρεθεί προ εκπλήξεων. Άλλωστε και στο πρόσφατο παιχνίδι στη Λεωφόρο, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, προηγήθηκε στο σκορ και προβλημάτισε σοβαρά τον Φατίχ Τερίμ.

Τότε ανέλαβε δράση ο Μπερνάρ, ο οποίος άλλαξε την εικόνα του

αγώνα και έδωσε τη νίκη στο “τριφύλλι” με προσωπικές του ατομικές ενέργειες. Θα το επαναλάβω για μια ακόμη φορά ότι δεν είναι εύκολη η αναμέτρηση στη Λαμία, όμως, πιστεύω ότι ο καλός Παναθηναϊκός έχει τη δυνατότητα να γυρίσει στην Αθήνα με το τρίποντο. Αν καταφέρει μάλιστα και σκοράρει πρώτος γρήγορα, τότε θα καταφέρει να διαχειριστεί καλύτερα το παιχνίδι και να μη ζοριστεί ιδιαίτερα.

Αυτό είναι και το ζητούμενο άλλωστε, γιατί ακολουθεί αμέσως μετά η κρίσιμη αναμέτρηση στο “ΟΠΑΠ αρένα” κόντρα στην ΑΕΚ, που ίσως κρίνει ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και οι πράσινοι θα πρέπει να έχουν καλή ψυχολογία και όσο το δυνατόν λιγότερη κούραση.

Ο Φατίχ Τερίμ στο “βάθος του μυαλού του” αυτό το ματς έχει, απλά γνωρίζει ότι ένα στραβοπάτημα σήμερα στη Λαμία μπορεί να φέρει την καταστροφή, γι’ αυτό έχει πάρει τα μέτρα του και στη διάρκεια της εβδομάδας προσπάθησε να εξηγήσει στους παίκτες του την κρισιμότητα του σημερινού αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα