Παναθηναϊκός: Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη η συμφωνία με την ΠΑΕ

Παναθηναϊκός: Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη η συμφωνία με την ΠΑΕntzouaniΤετ, 02/10/2021 - 18:21

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ενέκρινε τη συμφωνία με την ΠΑΕ για το γηπεδικό θέμα και τα μέλη του συζήτησαν τις λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διμερούς συμφωνίας. 

Παράλληλα παρθήκαν

μια σειρά αποφάσεων από το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου.

Υπήρξε αλλαγή στο πόστο του προέδρου της οικονομικής επιτροπής καθώς έγινε δεκτή η παραίτηση του Γιάννη Αντωνιάδη (από 7 Ιανουαρίου) και τη θέση του πήρε ο Αθανάσιος Αραγιάννης.

Υπήρξε αλλαγή στον τιμ μάνατζερ του τμήματος esports του «τριφυλλιού» καθώς νέος υπεύθυνος ανέλαβε ο Παρασκευάς Σπηλιόπουλος.

Σε ότι αφορά το τμήμα πυγμαχίας επιστρέφει στις τάξεις του Συλλόγου με υπεύθυνο τον Θοδωρή Ριτζάκη παύοντας ωστόσο το διοικητικό  μοντέλο ανάθεσης που υπήρχε στο τμήμα.

Επιπλέον, ο Σύλλογος ευχαρίστησε θερμά την οικογένεια Μπάτραλη και έκανε αποδεκτή τη δωρεά του αμαξιού του Κώστα στον Σύλλογο για τις ανάγκες του Α.Ο. και των τμημάτων ΑμεΑ.

Πριν την έναρξη της συνεδρίας έγινε αγιασμός, κόπηκε η ετήσια πίτα και το φλουρί πέτυχε ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Βρανόπουλος. Λίγο νωρίτερα κόπηκε και η πίτα των εργαζομένων του Συλλόγου και τυχερός αναδείχτηκε ο κ. Γιάννης Πριόβολος.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani Off Off ΕΛΛΑΔΑ Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ενέκρινε τη συμφωνία με την ΠΑΕ για το γηπεδικό θέμα και τα μέλη του συζήτησαν τις λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διμερούς συμφωνίας.  Article publish on Τετ, 02/10/2021 - 18:21 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα