ΠΑΟΚ: Αγωνία για Καντουρί, κανονικά ο Νάσμπεργκ

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον ερχόμενο αγώνα με τη Λαμία (12/9) συνεχίζεται, και μάλιστα με ένα πρόβλημα λιγότερο, όμως, το μυαλό των ανθρώπων της τεχνικής ηγεσίας είναι στον Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός αποβλήθηκε στο ντέρμπι που προηγήθηκε (4/9) με τον Άρη και μένει να μάθουν οι “ασπρόμαυροι” το μέγεθος της ποινής που θα επιβληθεί στον παίκτη, καθώς αυτό θα εξαρτηθεί από αυτά που έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής

της αναμέτρησης, Λουίς Γκοτίνιο.

Η απόφαση για τον Καντουρί, κι αν λείψει παραπάνω από μία αγωνιστική, αναμένεται να παρθεί σήμερα. Οι “ασπρόμαυροι” έχουν το δικαίωμα έφεσης, αν κρίνουν ότι είναι απαραίτητο. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι αυτός θα λείψει από την ερχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λαμία (12/9), για την 4η αγωνιστική της SL1.

Σε ό,τι αφορά στους τραυματίες, ο Ιβάν Νάσμπεργκ ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού, που τον ταλαιπώρησε για μεγάλο χρονικό διάστημα, και μπήκε σήμερα (8/9) στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης των “ασπρόμαυρων”. Εκτός έμεινε και πάλι ο χρόνια τραυματίας Γιάννης Μιχαηλίδης.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά:

“Η Πέμπτη (08.09) ήταν η μέρα προπονητικής κορύφωσης στη Νέα Μεσημβρία, με ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, που περιελάμβανε δουλειά τόσο στο κομμάτι της τακτικής, όσο και στη φυσική κατάσταση.

Η μέρα ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησε μία άσκηση κατοχής και κυκλοφορίας σε μεγάλο χώρο και στη συνέχεια η ομάδα χωρίστηκε σε δύο γκρουπ. Την ώρα που το ένα δούλευε με τον προπονητή πάνω στην αμυντική συμπεριφορά και το pressing, το άλλο περνούσε από μία πίστα με εμπόδια και έπαιζε παιχνίδια 4 Vs 4 σε υψηλό τέμπο, με τους ρόλους να αντιστρέφονται στη συνέχεια.

O Ιβάν Νάσμπεργκ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, με τον Γιάννη Μιχαηλίδη να είναι ο μόνος παίκτης που βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο. Ο στόπερ του Δικεφάλου συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα.

Την Παρασκευή (09.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία“.

Keywords
Τυχαία Θέματα