ΠΑΟΚ: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης

Οι «ασπρόμαυροι» παρουσιάζονται αποφασισμένοι να τελειώσουν από το πρώτο ματς την υπόθεση πρόκριση, γνωρίζοντας πως οι Ισραηλινοί δε θα είναι εύκολος αντίπαλος. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους τιμωρημένους Αουγούστο και Βιεϊρινια, καθώς επίσης και στον τραυματία Σάστρε.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 και τον Κοτάρσκι στην εστία. Οι Εκόνγκ και Κουλιεράκης θα είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί, με τυς Κεντζιόρα και Σοάρες

στα άκρα της άμυνας. Οι Σβαμπ και Τσιγγάρας θα είναι οι δυο κεντρικοί χαφ, με τους Ζίβκοβιτς, Τάισον και Κωνσταντέλια να αποτελούν τη μεσοεπιθετική τριάδα. Στην κορυφή της επίθεση θα ξεκινήσει ο Τόμας.

Από την άλλη πλευρά, η ισραηλινή ομάδα θα παραταχθεί με τον Σίλβα στην εστία και τους Ντιγκανί, Κριάφ και Γιονά στην άμυνα. Οι Μπιτόν, Μίτσα, Ασκενάζι, Κανυκ και Μορόζοφ θα αγωνιστούν στη μεσαία γραμμή, με τους Σουά και Νικολέσκου στην κορυφή της επίθεσης. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μίκολα Μπαλάκιν (Ουκρανία).

Keywords
Τυχαία Θέματα