Πυγμαχία: “Χρυσή” η Κούζιλου, «χάλκινες» Τριφύλλη και Ζενουνλλάρι

Εξαιρετικές εμφανίσεις παραγματοποίησαν οι νεαρές πρωταθλήτριες της πυγμαχίας, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων του Γερεβάν, κατακτώντας τρία μετάλλια, ένα χρυσό και δύο χάλκινα.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης αναδείχθηκε η Παναγιώτα Κούζιλου, στην κατηγορία των 57 κιλών, μετά από τη νίκη της στον τελικό με αντίπαλο τη Νάντια Μάνκχολμ από τη Δανία.
Η Κούζιλου ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, έδειξε συγκινημένη στο άκουσμα του Εθνικού ύμνου, όπως και ο προπονητής της Βαγγέλης Παπουτσάκης

ο οποίος σε ανάρτησή του έκανε λόγο για την υπερπροσπάθεια της αθλήτριας, τις θυσίες και πως όλα ξεχνιούνται όταν ακόυς τον Εθνικό ύμνο. Πλατιά χαμόγελα και συγκίνηση και για τους προπονητές των άλλων δύο κοριστιών, Τάκης Πετρίδης, Αρτούρ Μικαελιάν και Νίκος Πλέας.

Η Ελληνική αποστολή, γεμάτη χαμόγελα για την προσπάθεια και τα μετάλλια των κοριτσιών

Παράλληλα, η ταλαντούχα Άννα Μαρία Τριφύλλη (48κ), που ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης στις κορασίδες, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, μετάλλιο που μπαίνει στη συλλογή της και όπως και η Παναγιώτα αλλά και η Δανάη Ζενουλλάρι η οποία κατέκτησε επίσης το χάλκινο μετάλλιο (60κ), έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους για πολλά ακόμη μετάλλια. .

Keywords
Τυχαία Θέματα