Ρ. Μπάμπα: «Κρατήσαμε το μαχητικό μας πνεύμα μέχρι τέλους»

Από τα δικά του πόδια ξεκίνησε η αντεπίθεση του ΠΑΟΚ καθώς με δικό του γκολ η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου μείωσε στο 62′ για να έρθει ο Οζντέφ στο 89′ και να φέρει το ματς στα ίσια. Άλλο ένα πολύ καλό ματς του Ράχμαν Μπάμπα – περί ου ο λόγος – που μετά το τέλος της αναμέτρησης μοιράστηκε τις σκέψεις του.

Όπως σημείωσε μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV: «Ήταν ένα ματς – σχεδόν –

όπως το περιμέναμε. Είναι πάντα σκληρά τα ματς απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο ειδικά παίζοντας εδώ σ’ αυτό το γήπεδο. Επίσης, ήταν ένα ντέρμπι κορυφής. Και αυτό το ματς ήταν σκληρό, δύσκολο. Έπρεπε να μείνουμε πνευματικά συγκεντρωμένοι διατηρώντας το μαχητικό μας πνεύμα. Είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα παρόλο που θέλαμε τη νίκη αλλά είμαστε ικανοποιημένοι ακόμη κι έτσι».

Και συμπλήρωσε: «Βγαίνοντας από τ’ αποδυτήρια μετά το ημίχρονο είπαμε στους εαυτούς μας πως πρέπει να επιστρέψουμε στο ματς δίχως να έχει σημασία ποιός θα σκοράρει, συνεχίζοντας την πίεση στον αντίπαλο. Στάθηκα τυχερός κι ήμουν εγώ που σκόραρα. Ήταν το πρώτο γκολ για εμάς, σίγουρα μας γέμισε ενέργεια για να επιστρέψουμε ολοκληρωτικά στο ματς κι όπως αποδείχτηκε απλώς χρειαζόμασταν το πρώτο γκολ και να συνεχίσουμε όπως παίζαμε».

Όσο για τη σημασία του αποτελέσματος ανέφερε: «Είναι ένα θετικό βήμα μπροστά, παρότι οι τρεις βαθμοί ήταν ο κύριος στόχο μας αλλά δεν παύει κι ο ένας βαθμός να είναι ένα βήμα προς τα εμπρός, ειδικά σ’ αυτήν την έδρα. Ναι, θέλαμε να νικήσουμε αυτό το ματς».

Keywords
Τυχαία Θέματα