Ρέαμπτσιουκ: "Μεγάλη τιμή για μένα" (pic)

Ρέαμπτσιουκ: "Μεγάλη τιμή για μένα" (pic)vkonstanΤετ, 02/24/2021 - 17:11

Ο 'Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έχει αναδειχθεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Μολδαβίας για το 2020 και όπως είχατε πληροφορηθεί από τα κανάλια novasports, παρέλαβε το βραβείο του την περασμένη Παρασκευή. Πρόκειται για μια μεγάλη τιμή για τον Μολδαβό αμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος πραγματοποίησε ανάρτηση στα social media

αναφέροντας: "Είναι μεγάλη τιμή να παραλαμβάνω το βραβείο του κορυφαίου Μολδαβού ποδοσφαιριστή για το 2020. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, συμπαίκτες και συνεργάτες με τους οποίους δούλεψα γι' αυτό το επίτευγμα". 

Στην ψηφοφορία έλαβαν μέρος σύλλογοι της Μολδαβίας, ποδοσφαιριστές και το αθλητικό πρακτορείο της χώρας. Από την μολδαβική ομοσπονδία ανακοινώθηκε πως ο μπακ του Ολυμπιακού κατέκτησε την πρώτη θέση έχοντας 165 ψήφους με δεύτερο τον Επουρεάνου της Μπασακσεχίρ με 85 ψήφους και τρίτο τον Άρτουρ Ιονίτα της Μπενεβέντο με 78.

Ο Μολδαβός αριστερός μπακ θα είναι μια από τις βασικές επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς στο αυτιανό ματς με την Αϊντχόφεν (25/01, 22.00, MC Novasports.gr). Είναι μια χρονιά αποκάλυψη για εκείνον, καθώς κατάφερε να διακριθεί μέσω της Πάσος Φερέιρα, να γίνει μήλο της Έριδος ανάμεσα στην Πόρτο και τον Ολυμπιακό και τελικά να προτιμήσει τους Πειραιώτες. 

    View this post on Instagram           

A post shared by Oleg (@oleg.ri)

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ παρέλαβε το βραβείο του κορυφαίου Μολδαβού ποδοσφαιριστή και έκανε ανάρτηση στα social media. Article publish on Τετ, 02/24/2021 - 17:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα