Ρονάλντο: Ο «Βασιλιάς» των χατ-τρικ (video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διανύει το 39ο έτος της ζωής του και δεν σταματά να «πληγώνει» τα αντίπαλα δίχτυα, πλέον, στη Σαουδική Αραβία.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ προέρχεται από δύο συνεχόμενα χατ-τρικ με τη φανέλα της Αλ Νασρ (πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στην καριέρα του) και με αφορμή αυτό, ας εξετάσουμε το πόσα έχει συνολικά στη μέχρι τώρα καριέρα του, με ποια ομάδα έχει σημειώσει τα περισσότερα αλλά και το πως τα… πηγαίνει στη σχετική στατιστικπη κατηγορία, το αντίπαλον δέος του, ο Λιονέλ Μέσι.

Η
Ρεάλ, η κατακόρυφη άνοδος μετά τα 30 και το θύμα… Σεβίλλη

Όπως είναι λογικό, ο «CR7» έχει πετύχει τα 44 από τα 65 χατ-τρικ της μέχρι τώρα καριέρας του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Πέντε έχει με αυτήν της Αλ Νασρ και από τρία με Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκπροσωπώντας το εθνόσημο της Πορτογαλίας, ο Ρονάλντο έχει πετύχει 10 χατ-τρικ.

Η Σεβίλλη αποτελεί το μεγαλύτερο… θύμα του Πορτογάλου, ο οποίος έχει πετύχει πέντε χατ-τρικ κόντρα σε αυτήν. Το αξιοσημείωτο με την περίπτωση του, είναι πως από τη μέρα που έκλεισε τα 30, έχει πετύχει τα 35 από τα συνολικά 65 χατ-τρικ της καριέρας του.

Ξέφυγε από τον Μέσι και συνεχίζει…

Μέχρι το τέλος του 2019, Μέσι και Ρονάλντο πήγαιναν, χέρι-χέρι στη σχετική λίστα, με τον πρώτο να μετρά 53 και τον δεύτερο 55 χατ-τρικ. Έκτοτε, ο άσος της Αλ Νασρ έχει πετύχει 10, ενώ ο Μέσι μόλις 4 και έτσι το συνολικό σκορ των δυο τους σήμερα είναι 65-57. Βέβαια, να σημειωθεί πως αν βάλουμε σε συνάρτηση τα χατ-τρικ των δύο με τους αγώνες τους, βλέπουμε πως ο «Πούλγκα» σημειώνει ένα χατ-τρικ ανά 18,5 παιχνίδια στην καριέρα του, ενώ ο «CR7» ένα ανά 18,7.

Keywords
Τυχαία Θέματα