Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξεκινά η ανάκριση για τους θανάτους Μαλένας, Ιριδας – Το πρόσωπο “κλειδί” που καταθέτει

Ξεκινά σήμερα η κύρια διαδικασία της ανάκρισης για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας Δασκαλάκη, για τους οποίους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ένα μήνα μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή, η 35η τακτική ανακρίτρια Ευγενία Τζωρτζάτου έχει αποστείλει τις πρώτες κλήσεις σε μάρτυρες της υπόθεσης.

Ο πρώτος που αναμένεται να καταθέσει σήμερα το πρωί και θεωρείται μάρτυρας “κλειδί”, είναι ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης, τα

ευρήματα του οποίου συνετέλεσαν σημαντικά προκειμένου να ασκηθεί σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ποινική δίωξη.

Κλήση για την Παρασκευή έχουν λάβει οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας, οι οποίοι συνέταξαν το ιατροδικαστικό πόρισμα που καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος των παιδιών ήταν ασφυκτικός.

Υπενθυμίζεται ότι, η Ρούλα Πισπισρίγκου, που έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενη για το θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας από τον περασμένο Απρίλιο, βρέθηκε ποινικά υπόλογη την 1η Αυγούστου και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της. Μετά από μελέτη του τεράστιου φακέλου, τη λήψη μαρτυρικών καταθέσεων, αλλά και τις εξηγήσεις που έδωσε η 33χρονη, οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου προχώρησαν στην άσκηση ποινικής δίωξης στέλνοντας την υπόθεση στην ανάκριση.

ΠΗΓΗ: THETOC

Keywords
Τυχαία Θέματα