Σάλομον: "Ολη τη σεζόν έχουμε αυτό το πρόβλημα"

Σάλομον: "Ολη τη σεζόν έχουμε αυτό το πρόβλημα"gpagosΣάβ, 02/20/2021 - 19:31

Ο Πατρικ Σάλομον μετά το 1-1 του Ατρόμητου με την ΑΕΛ, μιλώντας στη NOVA, στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ατρόμητος σε ένα ακόμη παιχνίδι δεν μπήκε καλά στο γήπεδο. 

Οι δηλώσεις του Αυστριακού μέσου, για αυτό το θέμα, ήταν χαρακτηριστικές. 

Στην αρχή είπε: "Ολη τη σεζόν έχουμε αυτό το πρόβλημα. Θέλουμε 20 και 30 λεπτά να μπούμε στο παιχνίδι. Μετά, εντάξει, παίζουμε καλά

αλλά θα πρέπει να βελτιώσουμε τη νοοτροπία μας και να παίζουμε 90 λεπτά και όχι 45". 

Πρόσθεσε: "Σήμερα ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός, ήταν συγκεντρωμένος, ήθελε τους βαθμούς αλλά σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση που είχαμε στο παιχνίδι". 

Ρωτήθηκε για το ότι ο Ατρόμητος μένει εκτός εξάδας. Και είπε: "Το ότι είμαστε εκτός δεν αλλάζει το ότι θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι είναι με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε, να δουλεύουμε σκληρά".

Ρωτήθηκε για το τι σκέφτεται για την παραμονή του στον Ατρόμητο. Και είπε: "Μου αρέσει η Ελλάδα. Μου αρέσει η ζωή εδώ, μου αρέσει και το κλίμα στην ομάδα, περνάω πολύ καλά και θα ήθελα να συνεχίσω να βρίσκομαι εδώ".

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ατρόμητος - Ποδόσφαιρο Off Off On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πάτρικ Σάλομον Ατρόμητος ΕΛΛΑΔΑ Ο Πάτρικ Σάλομον, ο μέσος του Ατρόμητου μετά την ισοπαλία στο παιχνίδι με την ΑΕΛ μίλησε για την ανάγκη να αλλάξει η νοοτροπία της ομάδας του Περιστερίου Article publish on Σάβ, 02/20/2021 - 19:31 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα