Σπανούλης: «Μας έχει δέσει σαν ομάδα αυτή η διαδρομή»

Το Περιστέρι μετράει αντίστροφα για το Final 4 του Basketball Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη (26/4). Ο προπονητής της ομάδας των δυτικών προαστείων, Βασίλης Σπανούλης είπε πως είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα του, αλλά και ότι είναι τεράστια επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ η συμμετοχή

των ελληνικών ομάδων στα play-off της Euroleague (Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός), αλλά και της δικής του ομάδας στο Final 4 του Basketball Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μας έχει δέσει σαν ομάδα αυτή η διαδρομή, μας έχει δέσει σαν ομάδα, έχει φτιάξει τη χημεία μας και τώρα ετοιμαζόμαστε για αυτό το Final Four, να πάμε να κάνουμε δύο πολύ καλά παιχνίδια», είπε αρχικά για να προσθέσει:

«Είναι κάτι που συνεννοηθήκαμε με τα παιδιά και βάλαμε ως στόχο, μακάρι να σβήσουμε κι άλλα», τόνισε για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Όπως είπα και μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, είναι τεράστια επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ να έχει δύο ομάδες στα play-off της Euroleague με προοπτική να πάνε στο Final 4 και μία ομάδα στο Final 4 του BCL. Και είχαμε ακόμα μία ομάδα στα play-off τον Προμηθέα», επισήμανε για να ολοκληρώσει:

«Βλέπουμε ότι το ελληνικό μπάσκετ είναι ψηλά, όχι μόνο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, αλλά κι άλλες ομάδες και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Το μπάσκετ είναι στο αίμα και στην κουλτούρα του Έλληνα και είμαι πολύ χαρούμενος, που εγώ σαν Έλληνας και σαν άνθρωπος του μπάσκετ που βλέπω ελληνικές ομάδες να προοδεύουν και να είναι στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ».

Keywords
Τυχαία Θέματα