Βαπτίζεται η 9η σεζόν του "American Horror Story"

Ουάου!

Η 9η σεζόν της σειράς τρόμου του FX, "American Horror Story" αποκτά επίσημο τίτλο.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω ενός teaser, το οποίο δημοσιεύτηκε στο Twitter της σειράς και αποκαλύφθηκε ότι το όνομα αυτής θα είναι "American Horror Story: 1984". Υπό τους ήχους του τραγουδιού "Six Feet Under" του Billie Eilish, βλέπουμε μια νεαρή κοπέλα να τρέχει τρομαγμένη στο δάσος και να μπαίνει μέσα σε μια καλύβα κλείνοντας την πόρτα πίσω της. Ένας κακός την κυνηγάει και μπήγει το μαχαίρι που κρατάει στην πόρτα. Η μοίρα της κοπέλας

παραμένει άγνωστη, αλλά η κραυγή που ακούγεται στο τέλος του βίντεο μας προϊδεάζει για κάτι δυσοίωνο.

Δείτε το παρακάτω:

Don’t put anything past us. #AHSFX#AHS1984pic.twitter.com/39XPXyKehv

— AmericanHorrorStory (@AHSFX) April 10, 2019

Αν και δεν ξέρουμε τίποτα για την ερχόμενη σεζόν, ο τίτλος μας προϊδεάζει για δύο πράγματα. Είτε ότι η σειρά θα κάνει ένα ταξίδι στο παρελθόν, πιο συγκεκριμένα στο 1984 και θα αποτίει φόρο τιμής στις ταινίες τρόμου εκείνης της δεκαετίας, είτε ότι θα αντλεί έμπνευση από το ομώνυμο μυθιστόρημα του George Orwell, το οποίο λαμβάνει χώρα σε ένα δυστοπικό απολυταρχικό καθεστώς, στο οποίο όλοι οι κάτοικοι βρίσκονται υπό συνεχή παρακολούθηση.

Το "American Horror Story" ή όπως είναι γνωστό και ως AHS, είναι μια ανθολογική σειρά που δημιουργήθηκε από τους Ryan Murphy και Brad Falchuk. Μέχρι στιγμής έχει τρέξει για οχτώ σεζόν.

Να υπενθυμίσουμε ότι η 8η σεζόν, "Apocalypse", έφερε το crossover των "Murder House" και "Coven", για την οποία επέστρεψαν παλιοί πρωταγωνιστές της σειράς, όπως οι Connie Britton, Dylan McDermott και Jessica Lange.

Η σειρά έχει αγαπηθεί από κοινό και κριτικούς και έχει χαρίσει δύο βραβείαEmmy και μια Χρυσή Σφαίρα στην Jessica Lange για τον ρόλο της ως Constance Langdon, από ένα βραβείο Emmy στους Kathy Bates (ως Delphine LaLaurie) και James Cromwell (ως Dr. Arthur Arden) και μία Χρυσή Σφαίρα στην Lady Gaga ως The Countess στο "Hotel".

Ποια είναι η γνώμη σας για την επερχόμενη σεζόν; Ποιες είναι οι δικές σας θεωρίες; Πείτε μας στα σχόλια.

Μην ξεχάσετε να μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN GreeceTrailer - Μια πρώτη ματιά στο American Horror Story: ApocalypseΔύο παλιοί γνώριμοι επιστρέφουν για το "American Horror Story: Apocalypse"Οι μάγισσες επέστρεψαν σε νέα φωτογραφία για το "American Horror Story: Apocalypse"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα