Βλάχος: “Υπερήφανος για την πρόκριση”

Βλάχος: “Υπερήφανος για την πρόκριση”tnalΚυρ, 02/21/2021 - 15:01

Ο Θοδωρής Βλάχος εμφανίστηκε υπερήφανος για την πρόκριση της εθνικής Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο Έλληνας ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στην επιτυχία της εθνικής πόλο ανδρών και δήλωσε πως όνειρό του είναι να κατακτήσει ένα μετάλλιο με την εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Βλάχος μίλησε στη “ΕΡΑ ΣΠΟΡ”.

Χαρακτηριστικά, ο Βλάχος δήλωσε: “Αισθάνομαι υπερήφανος που για μια ακόμη φορά θα βρεθούμε σε Ολυμπιακούς αγώνες. Κάθε ημέρα ήταν ένας «πόλεμος», απίστευτη εμπειρία. Η νίκη-πρόκριση ανήκει σε όλους τους Έλληνες. Έφυγε ένα μεγάλο βάρος από όλα τα παιδιά. Είχαμε πίστη στις δυνατότητες της ομάδας, τα καταφέραμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Κανένας δεν κοιμήθηκε το βράδυ, βήμα-βήμα στοχεύουμε ψηλά. Η ομάδα είναι ανανεωμένη, επτά νέοι παίκτες εντάχθηκαν σε σχέση με τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Έχει παρόν και μέλλον. Ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες είναι όνειρο ζωής”.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - Πόλο Off Off Off Off ΠΟΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Ο Θοδωρής Βλάχος εμφανίστηκε υπερήφανος για την πρόκριση της εθνικής Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Article publish on Κυρ, 02/21/2021 - 15:01 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα