Ζιρού: Έτοιμος για το αμερικάνικο όνειρο! (video)

O Ολιβιέ Ζιρού επισημοποίησε τη Δευτέρα (13/05) την αποχώρησή του από τη Μίλαν στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, για να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα του MLS.

«Θα παίξω τους δύο τελευταίους αγώνες μου με την Μίλαν, θα συνεχίσω την καριέρα μου στο πρωτάθλημα της Βόρειας Αμερικής», δήλωσε σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό X (πρώην Twitter) της ομάδας του.

Ο 37χρονος Ζιρού δεν διευκρίνισε το όνομα της νέας του ομάδας, αλλά αναμένεται να αγωνιστεί με τους Λος Άντζελες FC, μια

ομάδα όπου αγωνίζεται ήδη ο πρώην συμπαίκτης του στην εθνική Γαλλίας, Ούγκο Γιορίς.

«Είμαι πολύ περήφανος για όσα έχω καταφέρει με τη Μίλαν τα τελευταία τρία χρόνια, η ιστορία μου με τη Μίλαν τελειώνει φέτος, αλλά η Μίλαν θα παραμείνει πάντα στην καρδιά μου», επέμεινε ο πρώτος σκόρερ της εθνικής Γαλλίας (57 γκολ ).

«Πήρα αυτή την απόφαση πριν από μερικές εβδομάδες, έδωσα ό,τι είχα για την Μίλαν. Για μένα και για την οικογένειά μου, είναι η κατάλληλη στιγμή να ζήσω μια διαφορετική εμπειρία ζωής», είπε σε συνέντευξή του στο κανάλι της Μίλαν. «Η οικογένεια κάνει θυσίες κατά τη διάρκεια της καριέρας ενός παίκτη. Ζούμε τη ζωή μας με 200 μίλια την ώρα και τώρα θέλω να τη σκεφτώ λίγο περισσότερο», πρόσθεσε.

Oli has something to say #MerciOlivier #SempreMilan

— AC Milan (@acmilan) May 13, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα