Famagusta επόμενα επεισόδια: Η Σοφία κάνει αυτό που δεν πρέπει

Famagusta επόμενα επεισόδια: Σαρωτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη σειρά Famagusta, με τις αποκαλύψεις να διαδέχονται η μία την άλλη στα επόμενα επεισόδια της ιστορίας.

Η σειρά του Mega έχει ξεκινήσει δυναμικά και συνεχίζει με ανάλογο τρόπο, «σαρώνοντας» στην τηλεθέαση αν και σε κάθε περίπτωση έχει μεγάλο ανταγωνισμό.

Famagusta επόμενα επεισόδια: Η Σοφία κάνει αυτό που δεν πρέπει

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Σοφία θα είναι αυτή που θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων καθώς θα κάνει κάτι που δεν θα φανταζόταν.

Το ντοκιμαντέρ φέρνει τον Μάικλ

πιο κοντά με τους βιολογικούς του γονείς την Χριστίνα και τον Αντρέα, τη στιγμή που και οι τρεις τους δεν γνωρίζουν την αλήθεια.

Την ίδια ώρα η Σοφία είναι αυτή που αποτελεί το τελευταίο και έως τώρα αξεπέραστο εμπόδιο για τον δημοσιογράφο που αγνοεί στην ουσία την πραγματική του ταυτότητα.

Η Σοφία πλέον έχει φτάσει σε σημείο να τρέμει μέχρι και τη σκιά της προκειμένου να μην αποκαλυφθεί στον Μάικλ το μεγάλο της μυστικό.

Έτσι, παίρνει την απόφαση να επιστρέψει στην Κύπρο προκειμένου να αναθερμάνει τις σχέσεις της με τον γιο της, χωρίς όμως τη διάθεση να μιλήσει.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς που θα προβληθεί την Κυριακή 12/5 στις 22:40:

Για όλες τις εξελίξεις από την Famagusta αλλά και από όλες τις υπόλοιπες αγαπημένες σας σειρές επισκεφτείτε το mediatime.gr

Διαβάστε επίσης:

Famagusta: Έτσι θα εξελιχθεί η σχέση του Μάικλ με τη μάνα του

Famagusta: Η Μαριάννα αποκαλύπτει πως είναι έγκυος στο παιδί του Θοδωρή

Famagusta: Η Αλίκη κάνει κάτι ξεδιάντροπο

Famagusta: Ο Μάικλ ψάχνει την αλήθεια για τους γονείς του

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα