Maestro season 2: Η υπόθεση από τα νέα επεισόδια

Maestro season 2: Το Maestro συνεχίζει να γνωρίζει την αποθέωση τόσο στην ελληνική τηλεόραση όσο και στην διάσημη πλατφόρμα του Netflix, κάτι που άλλωστε αποτυπώνεται και στην τηλεθέαση.

Η δημοφιλής σειρά στην οποία έχει βάλει την υπογραφή του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό με τη συνέχεια να αναμένεται ακόμη μια καθηλωτική.

Μάλιστα, ήδη οι επιτελείς του καναλιού του MEGA, έχουν ανάψει το πράσινο φως

και για έναν δεύτερο κύκλο επεισοδίων, με την υπόθεση να παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον.

Maestro season 2: Η υπόθεση από τα νέα επεισόδια

Όσον αφορά τη μεγάλη πρεμιέρα του β΄κύκλου, αυτή αναμένεται να προβληθεί στους τηλεοπτικούς δέκτες, την Πέμπτη 16 Μαΐου μετά δηλαδή από το Πάσχα.

O νέος κύκλος σύμφωνα με όσα αναφέρει το Τηλέραμα, θα έχει συναρπαστικές εξελίξεις με έναν νέο ήρωα να βρίσκεται σε πρωταγωνιστικό ρόλο και να παίζει σημαντικό ρόλο για την εξιχνίαση του εγκλήματος που είδαμε στο τέλος του α’ κύκλου.

Ο Αντώνης θα είναι αυτός που θα δει τον κλοιό να σφίγγει γύρω του ενώ ο Χαράλαμπος θα πάρει ένα μεγάλο μυστικό στο νερό όπου θα πνιγεί.

Θα τους τιμωρήσει όμως όλους μέσα από τον τάφο του.

Την ίδια ώρα, ο Ορέστης θα επιστρέψει στους Παξούς ως πατέρας πλέον καθώς έχει γεννηθεί το παιδί του. Εκεί όμως πλέον θα συνειδητοποιήσει ότι ο έρωτάς του με την Κλέλια δεν έχει τελειώσει καθώς και οι δύο είναι ακόμη ερωτευμένοι.

Δείτε το trailer από πρώτο επεισόδιο τους Maestro season 2:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Maestro,