MotoGP VR46: Marco Bezzecchi και Fabio Di Giannantonio από αιώνιοι αντίπαλοι συμπαίκτες

MotoGP VR46 : Οι Marco Bezzecchi και Fabio Di Giannantonio εκφράζουν τις προσδοκίες τους για τη σεζόν MotoGP του 2024, την οποία θα αγωνιστούν ως συμπαίκτες κάτω από το σήμα VR46.

Το 2024, η ομάδα Valentino Rossi VR46 θα έχει έναν νέο σύμμαχο στις τάξεις της δίπλα στον Marco Bezzecchi, με την άφιξη του Fabio Di Giannantonio. Ωστόσο, η δορυφορική ομάδα της Ducati θα μπορεί να υπολογίζει και στην υποστήριξη ενός

νέου χορηγού τίτλου, παρουσία της Pertamina Enduro.

Ενώ η ομάδα ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα παρουσίαζε τη μοτοσυκλέτα στις 24 Ιανουαρίου, το δίδυμο των Ιταλών αναβατών μίλησε λίγο νωρίς για να υποβάλει τις προσδοκίες τους για τη σεζόν που πλησιάζει γρήγορα.

«Στόχος μου για τη σεζόν του 2024 θα είναι να παλέψω για τη νίκη τουλάχιστον όσες φορές έκανα πέρυσι, καθώς και να είμαι ανταγωνιστικός στα 22 γεγονότα της σεζόν», σχολιάζει ο Bezzecchi σε μια βιντεοκάψουλα που μεταδόθηκε στα κοινωνικά δίκτυα VR46. . Το όνειρό μου θα ήταν να κερδίσω στο Misano. »

Ο Ντι Γιανναντόνιο, από την πλευρά του, λέει ότι θέλει να ξεκινήσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει πέρσι.

«Αν έπρεπε να εκφράσω μια λύπη για τη σεζόν του 2023, θα ήταν ότι δεν είχα αρχίσει να πετυχαίνω καλά αποτελέσματα νωρίτερα», σχολιάζει ο νικητής του Γκραν Πρι του Κατάρ. Ο αγώνας που ανυπομονώ περισσότερο φέτος είναι το Ιταλικό Grand Prix στο Mugello. Ανυπομονώ να ανακαλύψω ξανά το πάθος του ιταλικού κοινού και αυτή τη μοναδική σχέση με τους οπαδούς. »

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας«Μάχη και ήδη αντίπαλοι»: εδώ είναι η πρώτη ανάμνηση του Marco Bezzecchi για τον Fabio Di Giannantonio

MotoGP VR46 : Ήταν κάτι παραπάνω από παιδιά, αλλά έπαιζαν ήδη για κάτι μεγάλο: τον τίτλο του Ιταλού Πρωταθλητή Moto3. Ο Marco Bezzecchi και ο Fabio Di Giannantonio τσακώνονταν πριν από σχεδόν δέκα χρόνια και για να επιβεβαιωθεί η αντιπαλότητα, τώρα, υπάρχει και βίντεο από τον Bez. Αλλά είναι άλλο πράγμα να είσαι αντίπαλος, άλλο να λες αυτά που ειπώθηκαν…

Οι arco Bezzecchi και Fabio Di Giannantonio δεν θα συναντηθούν για πρώτη φορά στο γκαράζ της Pertamina Enduro VR46 Team και δεν έχουν συναντηθεί για πρώτη φορά ούτε στο MotoGP. Έχουν την ίδια ηλικία, λίγο πολύ, και είναι ξεκάθαρο ότι οι δρόμοι τους έχουν διασταυρωθεί συχνά. Πράγματι, συγκρούστηκαν. Συμπληρώστε τον συμβολισμό των αριθμών, δεδομένου ότι ο ένας είχε ήδη τον αριθμό 12 και ο άλλος έμοιαζε να αγωνίζεται με το παρμπρίζ ανάποδα: 21 . Ήταν η ώρα του αγώνα για τον τίτλο του ιταλικού πρωταθλήματος και οι δυο τους ήταν κάτι παραπάνω από παιδιά.

Προσπάθησαν να παλέψουν και το πάλεψαν στην πίστα, τόσο πολύ που πολλοί, όταν υπήρχαν φήμες για την πιθανότητα ο Fabio Di Giannantonio να γίνει συμπαίκτης του Bez, προσπάθησαν να διαδώσουν μια φήμη: αν ο Diggia δεν πάει στο VR46 είναι επειδή ο Bezzecchi δεν το θέλει . Ένας παραλογισμός, ξεκάθαρα, και η κλασική είδηση ​​του μπαρ που έχει πιάσει λίγο, αλλά την οποία όλοι οι μυημένοι πάντα αρνούνταν. Συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Bez σε εμάς στο MOW ( εδώ είναι ο σύνδεσμος ): «Μου πήρε μόνο μια στιγμή για να συνειδητοποιήσω ότι δεν θα έβλεπα πλέον τον Luca Marini στην άλλη πλευρά του γκαράζ μετά από τόσα χρόνια μαζί, αλλά είμαι χαρούμενος που έφτασε στον Φάμπιο και, όπως είπαμε, νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε μεγάλη ικανοποίηση».

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC Παιανίας

MotoGP VR46 : Ο Uccio το επανέλαβε επίσης σε συνέντευξή του τις ίδιες μέρες με το MOW : «Είναι αλήθεια ότι ο Bez και η Diggia είχαν κάποιες αψιμαχίες στο παρελθόν , αλλά δεν υπάρχουν πιλότοι που να μην είχαν αψιμαχίες μεταξύ τους εδώ και πολλά χρόνια, ειδικά αν είναι πρακτικά στην ίδια ηλικία». Μεταξύ του Bez και της Diggia όλα είναι εντάξει και όποιος λέει το αντίθετο λέει ψέματα». Άλλο είναι, λοιπόν, να μην κρύβουμε ότι στο παρελθόν υπήρξε αντιπαλότητα, έστω και έντονη, και άλλο να υποστηρίξουμε ότι ένας οδηγός – μεταξύ άλλων, αυτός που δεν είναι πραγματικά ο τύπος να πάρει αυτά τα τσιμπήματα – θα μπορούσε να βάλει βέτο στο όνομα του συμπαίκτη του. Τόσο πολύ που τα πράγματα στην πραγματικότητα πήγαν όπως έπρεπε να πάνε και ο Bez , σύμφωνα με τα γνωστά, ήταν ο πρώτος που υποδέχτηκε τον Ρωμαίο πιλότο . Θα συνεργαστούν και, σαφώς, θα προσπαθήσουν ακόμα να βελτιώσουν τον εαυτό τους, όπως έκαναν πάντα. Ακριβώς όπως κάνουν οι πιλότοι και όπως είναι η φύση αυτών που ευδοκιμούν στον ανταγωνισμό.

MotoGP VR46 : Με αυτόν τον ανταγωνισμό του παρελθόντος που, τώρα, έχει πει και ο ίδιος ο Bez σε έναν από τους τροχούς που δημοσιεύτηκαν τις τελευταίες ημέρες στα κοινωνικά κανάλια VR46. «Ο αγώνας για τον τίτλο στο ιταλικό πρωτάθλημα είναι η πρώτη ανάμνηση που έχω από τον νέο μου συμπαίκτη – δήλωσε ο Bezzecchi – Ήμασταν ήδη αντίπαλοι εκείνη την εποχή ». Σε εκείνη την περίπτωση ο παίκτης της Ρομάνια επικράτησε. Αντίπαλοι, αλλά σίγουρα όχι εχθροί. Λιγότερο από ποτέ τώρα που υπάρχει η ίδια ζωηράδα που θα καθιερωθεί σε όλο τον κόσμο και με τα 46 τυπωμένα σχεδόν παντού να θυμόμαστε το όνομα όποιου επέλεξε αυτούς τους δύο πιλότους. Ο ένας, ο Marco Bezzecchi, αφού τον είδε να μεγαλώνει από πολύ μικρός. Ο άλλος, ο Fabio Di Giannantonio , αφού τον είδε να κερδίζει στο MotoGP και να αντιδρά σαν πρωταθλητής σε μια στιγμή που όλα έμοιαζαν να πηγαίνουν προς το χειρότερο. «Ο Marco Bezzecchi ήταν πολύ καλός , περισσότερο από εμένα – είπε ο Fabio Di Giannantonio σε πρόσφατη συνέντευξη – δεν μπορώ παρά να τον συγχαρώ γιατί προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στο MotoGP. Έχουμε αντιμετωπίσει όλες τις κατηγορίες μαζί, από το Ιταλικό Πρωτάθλημα Moto3 το 2015 και μπορούμε να μοιραστούμε πολλές αναμνήσεις στο γκαράζ, αλλά και τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια και που θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα επόμενα χρόνια. Πιστεύω ότι μπορούμε να πιέσουμε ο ένας τον άλλον και εξακολουθούμε να είμαστε τα ίδια παιδιά: αυθεντικοί και διάφανοι . Θα διασκεδάσουμε μαζί».

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ημερολόγιο MotoGP 2024AMA Supercross 2024 οσα πρέπει να ξέρεις γιατί ξεκινάμεMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC ΠαιανίαςF1 2024: Σας παρουσιάζουμε οδηγούς και ομάδες για το 2024

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα