Survivor 10-5 : Η Χρύσα απάντησε για τη σχέση της με τον Φάνη…

Survivor 10-5 : Η Χρύσα Χατζηγεωργίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ. Απάντησε σε πολλές ερωτήσεις και μίλησε και για τη σχέση της με τον Φάνη Μπολέτση…

Να πω την αλήθεια, περισσότερο μου έμεινε η κόντρα της με την Ασημίνα από όσα είπε. Η ατάκα πως «έμενε τραυματισμένη και στέρησε τη θέση από άλλα παιδιά» ήταν to the point είναι η αλήθεια. Η Χρύσα και η Ασημίνα είχαν την κόντρα τους στο Survivor κι αυτό φάνηκε και από όσα είπε η παίκτρια των Μαχητών…

Η αλήθεια

είναι πως είχαμε αυτό το Survivor spoiler δεν το είχαμε. Βλέπαμε τη διαμάχη τους, αλλά μέχρι εκεί. Διότι, χαμός έγινε. Φανερό είναι.

Αυτό που είπε ήταν πως η Ασημίνα δεν ήθελε να πάει η Χρύσα στη Νέα Υόρκη. Ο λόγος ήταν πως δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού, άρα και δεν της αξίζει να είναι εκεί. Έγινε μεγάλη φασαρία ανάμεσα στις δυο τους όπως όλα δείχνουν. Μπορεί κι αυτό να την επηρεάσει και να αποχώρησε είναι η αλήθεια.

Στα προσωπικά της ανέφερε πως χώρισε πια με τον Θύμιο, ο οποίος ήταν ο σύντροφός της. Μάλιστα, αυτός ήταν που είχε σχολιάσει πολλάκις τα όσα αναφέρονται για την ίδια. Δεν υπάρχει κάτι με τον Φάνη μας είπε, αλλά ήρθαν κοντά και «θα δούμε…».

MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ STOIXIMAN!

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα